Vista Home Basic msn de sorun
- gencerata
- Bit
Vista Home Basic msn de sorun
Linksys WAG200G modemle Vista kurduktan sonra internet baglantım olmasına ragmen msn e baglanamadım. sorun nereden kaynaklanıyor olabilir acaba? :shock:
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
Re: Vista Home Basic msn de sorun
pc nin saat ve tarihini ayarlamayı unutma yanlıs ise girmeyebilirsin msn i kaldırıp etkrar kurmayı dene illa ki bir sorun vardır msn sorun gidericisin den onarmaya çalıs bakalım
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
Arkadasım Buyur
Msn 81000306 Hata Kodu ve Çözümü
Bu içerik sayesınde MSN Messenger 81000306 hatasının nedenlerını ogrenebılırsınız...
MSN Messenger'da oturum açmaya çalıstıgınızda, asagıdaki hata iletisini alabilirsiniz:
Hizmetten veya Internet baglantınızdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle su anda Messenger oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen Internet'e baglı oldugunuzdan emin olun.
Durumu çözmenize yardımcı olması için asagıdakini deneyin:
Internet'e baglı oldugunuzdan emin olun.
MSN Messenger'ın en son sürümünün yüklü oldugundan emin olun.
ısletim sisteminiz için kullanılabilir olan en son güncellestirmeleri yüklediginizden emin olun.
Microsoft® Windows® isletim sistemleri için, Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin.
Güvenlik duvarı kullanıyorsanız, MSN Messenger'a güvenlik duvarı üzerinden tam erisim izni verildiginden emin olun.
Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerine bakın.
MSN Messenger için Gelismis Baglantı ayarlarını dogrulayın.
Notlar
Bilgisayarınız bir kurumsal agın parçasıysa, agın MSN Messenger hizmetine erismeye izin verdigini dogrulamak için ag yöneticinize basvurun.
Çevirmeli baglantı kullanıyorsanız, baglantı zaman asımına ugruyor olabilir.
Daha sonra yeniden baglanmayı deneyin.
Saygılarımla
Msn 81000306 Hata Kodu ve Çözümü
Bu içerik sayesınde MSN Messenger 81000306 hatasının nedenlerını ogrenebılırsınız...
MSN Messenger'da oturum açmaya çalıstıgınızda, asagıdaki hata iletisini alabilirsiniz:
Hizmetten veya Internet baglantınızdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle su anda Messenger oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen Internet'e baglı oldugunuzdan emin olun.
Durumu çözmenize yardımcı olması için asagıdakini deneyin:
Internet'e baglı oldugunuzdan emin olun.
MSN Messenger'ın en son sürümünün yüklü oldugundan emin olun.
ısletim sisteminiz için kullanılabilir olan en son güncellestirmeleri yüklediginizden emin olun.
Microsoft® Windows® isletim sistemleri için, Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin.
Güvenlik duvarı kullanıyorsanız, MSN Messenger'a güvenlik duvarı üzerinden tam erisim izni verildiginden emin olun.
Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerine bakın.
MSN Messenger için Gelismis Baglantı ayarlarını dogrulayın.
Notlar
Bilgisayarınız bir kurumsal agın parçasıysa, agın MSN Messenger hizmetine erismeye izin verdigini dogrulamak için ag yöneticinize basvurun.
Çevirmeli baglantı kullanıyorsanız, baglantı zaman asımına ugruyor olabilir.
Daha sonra yeniden baglanmayı deneyin.
Saygılarımla
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
- gencerata
- Bit
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 9357 kez