Hem TV, hem cep

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Bekir 65
Megabyte3
Megabyte3

Hem TV, hem cep

Mesaj gönderen Bekir 65 »

Nokia'dan yeni TV-cep telefonu!

Nokia, N92'den sonra yeni bir TV özellikli cep telefonunu tanıtacak.

Resim

Nokia, önümüzdeki hafta Barcelona'da 3GSM dünya toplantısında ortalama fiyat dagılımı için adı N77 olması beklenen bir TV-cep telefonu tanıtacagı söyleniyor.

Cep telefonu, mobil cihazlarda dijital televizyon yayınlarının izlenmesine olanak saglayan yayın teknolojisini (DVB-H) destekliyor. Cep telefonun diger özellikleri henüz tam olarak bilinmiyor.
Kullanıcı avatarı
ultrailker
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen ultrailker »

Baslıkları açarken biraz özen gösterelim arkadaslar. ben açtıgım konunun en ince ayrıntısına kadar inceliyorum ama bazı arkadaslar resimi [img]link[/img] yapmaktan aciz kalıyo. hadi bunu bırakalım bazı sitelerden aldıgınız yazıları okumadan vermiyelim. kendi yorumlarını yapmıslar ve sende burada vermisin.mesajını suanda düzenledim ama öncesinde söyle yazıyordu atıyorum (sordum.com yorumu: ........................ .)Arkadaslar onların yorumlarına ihtiyacımız yok kendi yorumunuz varsa yazabilirsiniz. yoksa sadece haberi yazın yeter. sanki haberi onlar buldu. onlarda baska yerlerden alıyor. neyse lütfen baslık açarken biraz daha dikkat edelim.kolay gelsin herkeze.