geç kapanma sorunu
- skinnycem
- Kilobyte4
- Teşekkür etti: 2 kez
geç kapanma sorunu
harici disk kullanmaya basladıgımdan beri,ister takılı olsun ister olmasın bilgisayarım 3-4 dk. geç kapanmaya basladı..Acaba kapanırken harici hard diski mi arıyor kapatmak için???
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12575 kez
- skinnycem
- Kilobyte4
hala aynı bir gelisme yok..ancak okudugum bir yerde "gpedit.msc" yazın ve ekrana gelen penceredeki Bilgisayar Yapılandırması I Windows Ayarları I Güvenlik Ayarları I Yerel ilkeler I Güvenlik Seçenekleri baslıgı etkinlestirin. Ardından pencerenin sag tarafindaki Kapat: sanal bellek disk bellek dosyasını temizle ögesine çift tıklayın ve açılan penceredeki Devre Dısı seçenegini etkinlestirin. " diyor..Bu ne kadar yardımcı olur bana
- lion
- Kilobyte3
harici hdd den usb den baglanıyor,eger hdd kapalıysa yani takılı degilse onu aramaz,yani pc de baska bir problem var ama sen hdd den sanıyosun..takılı olunca sadece yeni bir donanım farketmesinden dolayı tarama yapar..bence sorun hdd ile alakalı degil.birde not olarak sunu eklemek istiyorum harici hdd larin dönüs hızı genelde düsük olur benimde wd marka 80 gb lık bir harici hdd 'em var ve dönüs hızı 5400 rpm fakat harici hdd ye göre iyi sayılır.biliyosun ki günümüz hddleri genelde 7200 rpm dönüs hızında,ayrıca son zamanlarda 10000 rpm dönüs hızında olanlar çıkmaya basladı,bunları neden söyledim dersen harici hddlerden sabitler kadar performans bekleme...açılısla ilgili sorunun hdd den degil ama windows içinde bir geçikme oluyosa anlattıklarımdan dır.
- skinnycem
- Kilobyte4
su sebeple harici hdd den diyorum.. 3 pc den ikisne tanıttım..tanıttıktan sonra 2 side geç kapanmaya basladı.. daha önce böyle bir sorun yoktu.. O yüzden harici disk üzerine yogunlastım..baska sebep de aklıma gelmiyor..hersey normal..Benimki philips 4200 rpm..gerçi ben bilgi saklamak için aldım..isletim sitemi kurmayacagım..bana yetiyor.
- lion
- Kilobyte3
hdd tanıtmaya gerk yok ki,sp2 yüklüyse kendi tanır zaten
hayret...artı geç kapanma veya açılmayla alakası yok,kapalıykende diyosun zaten o zaman yok sayyıyoruz olmayan seyle ne alakası olabilir ki,bende de var tecrübelerime dayarak konusuyorum,bence sen güzel bir format at ve öyle dene göreceksin hdd den olmdıgını

- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12575 kez
https://www.sordum.net/main/adim_adim/adim_1/kapanis.htm
ayrica üstteki basliga bir göz gezdirin derim
ayrica üstteki basliga bir göz gezdirin derim