Google pagerank Artırma yolları
-
arsaviyan
- Bit

Google pagerank Artırma yolları
Arkadaşlar google pagerank artırma yolları ve üst sıralara çıkma konusunda bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgilerini burada paylaşsınlar...
yardımlarınıza ihtiyacım var
1.site
2.site
şimdiden teşekkür ediyorum....
yardımlarınıza ihtiyacım var
1.site
2.site
şimdiden teşekkür ediyorum....
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21419 kez
Re: Google pagerank Artırma yolları
Hayatımda uğruna çaba sarfetmeyeceğim tek şeydir bu Google Pagerank hedesi.
- velociraptor
- Yottabyte4

yillarin forumuyuz page rankimiz 3 , pöh neye göre veriyorlarmis bu ranki daha ne yapalim , halen dns jumper deyince 119.000 (yüz ondokuz bin) sonuc cikiyor googlede , bircogu da bizim siteye link vermis , yeni bir uzay araci falan mi gelistirmemizi istiyorlar , ama isin sirri parada ver 3 kurus ellerine bak nasil rankmiz birden 5-6 ya yükseliyor
Para işin içine girdi mi pagerank'a gerek kalmıyor zaten. :) Direkt arama sonuçlarının en üstünde reklam olarak çıkıyorsun. Ben Google'ın yapacağı sıralamaya hiç meraklı değilim. Yapılan aramaların sayısına ve bu aramalarda çıkan sonuçlarda tıklanan sitelere göre yükseliyor bildiğim kadarıyla. İçinde zerre bilgi barındırmayan, her gün açılan yüzlerce başlığın yanıtsız kaldığı, birbirinin kopyala-yapıştır'ı olan onlarca forumun ilk sayfada yer aldığı sistemden kime fayda gelir? Diğerlerinden farklı olursan, zaten kullanıcı ne yapar ne eder, seni bulur. Şu forumda, diğer forumların hiçbirinde olmayan onlarca bilgi var.
- velociraptor
- Yottabyte4

anasayfaya 1500 e yakin secme bilgi girdim ama en az 8000 civari daha forumda duruyor :D
- ghostma_n
- Kilobyte1

Bu işin içinde çok fena para var... 2 yıldır 2 sitem var üste çıkarmak için çok çalıştım ama bunun seo ile falan alakası yok çünkü yahoo ve bing te gereken yerdeyim ama google'de çıkmıyorum bile....
- diceratops
- Megabyte3

Bizde anasayfaya birşeyler ekleyebiliyomuyuz ?velociraptor yazdı:anasayfaya 1500 e yakin secme bilgi girdim
İşin içinde Google olunca güvenmeyin. Ve sakın ama sakın paranızı kaptırmayın. Benden size tavsiye.
- velociraptor
- Yottabyte4

su anda benim disimda üye yok , ilerde herkese acmayi düsünüyorumdiceratops yazdı:
Bizde anasayfaya birşeyler ekleyebiliyomuyuz ?
- ghostma_n
- Kilobyte1

peki avrupada bu konuda ne gibi yöntemler uygulanıyor velociraptor sen dil bilgin olduğun için bir araştırma yapabilirsin
- velociraptor
- Yottabyte4

herkes google kullandigindan is yine paraya bakiyor , ki ben o serefsizlere 1 kurus vermem