Bu program sayesinde merak ettiginiz kisinin MSN'i anında elinizde.Bunun için yapmanız gereken tek sey,asagıda verecegim linke tıklayıp programı indirmek ve programı kurduktan sonra settings bölümüne girip Add a prefix to every user name kısmını seçip oraya yazarsanız program hep o isimle arayacaktır.Tabi herkes Msnini dogru bilgilerle girip dogru adreslerle kaydetmiyo onun için yapacak biseyim yok.Ayrıca programın biraz karısık oldugunuda eklemek istiyorum :)
söyle bir program görmüstüm ama bu islerle ilgilenmedigimden nerede oldugunu unuttum : diyelimki bir baskasinin msn inden mesaj atarmis gibi mesaj yolluyorsunuz ve giden kisi bunu anlamiyor ,
Bir bayan arkadasin basina gelmis , sanki onun msn inden atilmis gibi bir baskasina(evli bir erkege) ahlaksiz bir teklifte bulunulmus , bu bayan arkadas bana sordu böyle bir program olabilirmi diye (bu arada o bayan arkadas bilgisayar mühendisidir ama hack falan isleriyle hic ilgilenmez) , bende biryerlerde böyle bir program gördügümü söyledim , fakat programi birtürlü bulamadim sanirim bir alman hack forumundaydi , eger bilen varsa verirse sevinirim , böylece o bayan arkadas ta mesaji kendinin atmadigini kanitlamis olacaktir
maresalim bu verdigim program,tam olarak dediginiz özelliklere sahip degil.Ayrıca karman çorman bir yapısı var,ben açıkçası çözemedim.Çözen olurmu diye foruma verdim
velociraptor yazdı:bende hani benim dedigim gibi bir program bilen varmi diye cevap yazmistim :D
Abi geçen gün basıma söyle bir sey geldi:
simdi 4-5 kisi toplu konusma yapıyorduk.1'ini tanımıyordum. Konusma esnasında herkes bu olayı yasadı..
Onun adından bir mesaj çıkıyor ama bu mesajı kendisi yazmıyor... Sanırım o benim tanımadıgım adam yapıyordu.. Herkes sasırdı basta...
Acaba hesap hacklendi mi diye düsündük.. o da degildi..
msn discovery olabilir mi ??
cunku banada bi arakadasim saka manasinda yapmisti.. mesaji yazmadan once kodlari vardi (bi ara denedim) o yaziyodu bana ama sanki ben yazdim gibi cikiyodu.. hem nickname, hem yazi fonty hem rengi ayniyidi.. bi ara dedim ya ben ne zaman yazdim :D :D
email icin olani da var hatta aciklamasini da almanca okumustum , gel gelelim bizim hack forumlarina düsmedi (eminim) bir hacker tarafindan özel yazilmis sanirsam , gel gelelim birkac ay önceydi ve ben ayda 100 lerce forumu gezdigimden , bulmam neredesyse imkansiz
simdi hatirladim msn discoveryde bu komutu "!imitate" verdiginiz zaman yani basta bunu yazdiginiz zaman, sonra yazacagin mesaji yaziyosun.. goderdigin zamanda sanki karsindaki soylemis gibi cikiyor.. hem nicki kopyaliyor, yazi fontu rengi falan yani hersey ayni..