Türk Telekom, Türkiye ile İtalya arasındaki MEDTÜRK denizaltı fiber optik kablo sisteminde Pazar günü Marmara denizinde bir hasar olustugunu açıkladı.
Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, hasarın kullanıcılar tarafından farkedilir düzeyde olmadıgı belirtildi ancak Ankara ve İstanbul'daki birçok kurumsal ve evsel kullanıcı Internet baglantılarında dün sabahtan beri sorunlar yasadıklarını söylediler.
Türk Telekom, yasanması muhtemel kayıpların yedek kapasite ile karsılandıgını belirtti ve "Arızanın dogası nedeniyle yurt içindeki internet iletisiminde herhangi bir sorun bulunmamaktadır" dedi. Arızanın giderilmesine çalısılıyor.
REUTERS
İnternet Bağlantısında Sıkıntı
- ultrailker
- Megabyte1

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 20843 kez
- feyizz
- Kilobyte1

Selam
Dün türk telekomdan aranmısız ve demisler ki bulundugunuz bölgede altyapı çalısması yapılacaktır (subat) 5'i ile 9'u arası ADSL hizmeti verilemeyecektir,
artık istanbulun hangi semtlerinde geçerli bilmiyorum ama Çapa / kocamustafa pasa / Aksaray Semtlerinde 4 gün ADSL yok
Hani umarım son çalısma olur ve dedikleri gibi gerçekten düzelme olur pek zannetmiyorum ama görüces
Dün türk telekomdan aranmısız ve demisler ki bulundugunuz bölgede altyapı çalısması yapılacaktır (subat) 5'i ile 9'u arası ADSL hizmeti verilemeyecektir,
artık istanbulun hangi semtlerinde geçerli bilmiyorum ama Çapa / kocamustafa pasa / Aksaray Semtlerinde 4 gün ADSL yok
- Re@lite
- Kilobyte3

TTnet akıllı olsun
Türk Telekom'u seviyeli olmaya ve aklıselime davet ediyorum.Öyle bir gün gelecekki Türkiyedeki tüm kullanıcılar ayaga kalkacak!!!