Laptopuma Format atamiyorum
-
- Bit
Laptopuma Format atamiyorum
LAPTOPUMA SİYSTEM MECHANİCH 6 YI YüKLEDİM DAHA SONRADA İNTERNETTEN GüNCELLEsTİRDİM, üSTüNE DE DEEP FREEZE KURDUM BİLGİSYARIM YENİDEN BAsLATTIM AMA BAsLAMADI. BİLGİSAYAR AcILMADIĞI İcİN DEEF FREEZE İ KALDIRAMIYRUM, DEEP FREEZE KALDIRAMADIĞIM İcİNDE FORMAT cEKEMİYRUM . BİLGİSAYAR TAM AcILACAKKKEN HATTA VERİP KAPANIYOR. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM... SANKİ BüTüN SORUNLAR BENİ BULUYOR..
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 9325 kez
öncelikle : Büyük harfle yazmazssaniz sevinirim.
sorununuza gelince klasik bir deep freeze nin isletim sistemini öldürüsüne tanik oluyoruz , su programi internet Cafe ciler disinda kimse kullanmasin lütfen , yaptigi isten cok daha fazla zarari var.
Cözüm:
viewtopic.php?t=298
olmazssa:
xp üstüne Xp kurabilirsiniz (verileri kurtarmak icin)
baska bir alternatif:(4. madde)
http://people.freenet.de/xpspeed/data/kurtar.htm
baska bir alternatif:
BART PE veya ERD commander gibi Cd den calisan isletim sistemlerinden den biri ile windows kalsörünü ve Program files i ucurun ve sonrasinda format atmayi deneyin
sorununuza gelince klasik bir deep freeze nin isletim sistemini öldürüsüne tanik oluyoruz , su programi internet Cafe ciler disinda kimse kullanmasin lütfen , yaptigi isten cok daha fazla zarari var.
Cözüm:
viewtopic.php?t=298
olmazssa:
xp üstüne Xp kurabilirsiniz (verileri kurtarmak icin)
baska bir alternatif:(4. madde)
http://people.freenet.de/xpspeed/data/kurtar.htm
baska bir alternatif:
BART PE veya ERD commander gibi Cd den calisan isletim sistemlerinden den biri ile windows kalsörünü ve Program files i ucurun ve sonrasinda format atmayi deneyin
En son velociraptor tarafından 21 Mar 2006, 22:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Bit
hocam kusura bakmayin daha önce hicbir forum sitesinde hic kimseye hicbir yazi yazmadim ilk defa www.sordum.net a yaziyorum yazmamin nedenide aldigim dogru bilgilerinizdir umarim beni yanlis anlamadiniz tesekürler..
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 9325 kez
Re: LATPTOPUMA FORMAT ATAMIYORUM
Xp cd si ile cok rahat format cekebiliyor olmaniz gerekir, neticede Xp cd si ile formatta Cd den baslayacaktir ve ön yükleme sonrasi c partitionunu ucurup yeniden olusturabilirsiniz , ki sanirim deep orada kurulu , sonrasinda da (hizli degil normal format secenegi ile format atabiliyor olmaniz gerekir)erencan56 yazdı:DEEP FREEZE KALDIRAMADIĞIM İcİNDE FORMAT cEKEMİYRUM