Ayrı hddlerde xp ve 7 yüklü boot menüsü olarak anakartı seçiyorum normalde xp açılıyor F12 kullanmadan, neyse sorun şu ki 7 den xp nin olduğu diskteki diğer patrisyonlarda klasörlere eriştiğim zaman sonraki resette xp de scan disk veya tam tersi 7 açılırkende oluyor..
Media center da bir gün müzik klasörü belirlemiştim albüm kapaklı dinlemek hoş güzel lakin xp ye döndüm müzikleri göremez oldum klasör 7 de ful dolu xp de 70 mb gibi bir kaç şarkı görünür haldeydi, güvenlik ilkesinden sahipliği alınca içini tamamen görebildim, bu sahiplik kavgasına bir yol yordam varmıdır şimdi bu yazıyı 7 den yazıyorum downloadtan sonra tekrar xp ye geçicem download xp nin olduğu diskte öbür patrisyona iniyor bakalım...
iki ayrı diskte xp ve 7 scan disk aşkı
Re: iki ayrı diskte xp ve 7 scan disk aşkı
windows7 de regystriye girip sahipliğini alma işine bulaştığınızda arap saçına dönüyor bir daha kolay düzelmiyor, ne oluyor??
ofisde problem çıkıyor, installerde sıkıntı yaşıyorsunuz v.s v.s..denedim.
ofisde problem çıkıyor, installerde sıkıntı yaşıyorsunuz v.s v.s..denedim.
- Ensatech
- Megabyte2

- Teşekkür etti: 85 kez
Re: iki ayrı diskte xp ve 7 scan disk aşkı
7 de herhangi bi sahiplik almadım ama evet dediğiniz doğru xp üzerinde alıyordum..
her zamanda yapmıyor scan, ilaveten media center olayında xp açılırken scan diskte o klasördeki tüm dosyaları ekranda hızla kayarken görüyordum hepsine bişiyler yapıyordu ama sahiplik almadan klasörü tam görememiştim.
her zamanda yapmıyor scan, ilaveten media center olayında xp açılırken scan diskte o klasördeki tüm dosyaları ekranda hızla kayarken görüyordum hepsine bişiyler yapıyordu ama sahiplik almadan klasörü tam görememiştim.