Bir kac aydır sık sık rasladıgım bır sorun var .. Ag baglantılarımda gorunen gelen gıden verı paketlerının asırı derecede cok olması ..
Ornek olarak : giden : 11.364.000 gelen : 76.255.000 cıvarlarında
ve format dahı bunu duzeltmedı .. bence kor bır nokta ama sızın de goruslerını almak ısterım .. bunun sorunu ne olabılır ...
Veri transveri
- velociraptor
- Yottabyte3
sahsen ben bir anormallik göremedim , fakat sunu da hemen belirteyimki , Firewallsiz internete girmiyorum , ve bircok programi kapattiktan bir müddet sonra firewall im uyari verip internete baglanmak istediklerini söyleyince temelli HDD imden silindiler , benim veriler asagida : (20 dk dir bagliyim ve bir download yaptim)

- velociraptor
- Yottabyte3
-
- Byte1
evet dedıgınız gıbı olması gerekıyor
ama bende gosterge bıraz fırlamıs gıbı gorunuyor ... Ibre sona vurmus gıdıyor .. bır pc de daha bu sorunu yasadım malum bızım ulkemızın net durumu .. 3 gb lık cıtaya ulastıgımızda ıs bıtıyor o arkadasımızda 3 gunde bu sınırın yarsını gecınce geldı ve ethernet kartı ılave ederek anca bu sorunu cozduk ..o zaman verı alıs verısı normal sevıyesıne gerıledı..

- velociraptor
- Yottabyte3
viewtopic.php?t=6543
tavsiyem üstteki linkte yeralan Du -Meter programini 1 hafta süreyle kullanman (telekom bile verileri güncel vermiyor)
tavsiyem üstteki linkte yeralan Du -Meter programini 1 hafta süreyle kullanman (telekom bile verileri güncel vermiyor)