İnternet seçenekleri gelişmiş bölümünde ne gibi ayarlamalar yapmamız doğru olur ve güvenlik sekmesinde olan SSL.3.0 işaretli burdakiler ne işe yarıyor ve hangileri işaretli olmalıdır...
Kullandığım tarayıcı sürümü explorer 8'dir...
sgk.com sitesinde e bildirge gönderdikten sonra tahhakuk fişini görmeden sistem güvenli çıkış yapıldı diyor ve daha sonra başka explorerda tekrar giriş yapıp çıkartmam gerekiyor.Sorunu nasıl çözerim????
teşekkürler
İnternet seçenekleri gelişmiş bölümündeki ayarlar
Re: İnternet seçenekleri gelişmiş bölümündeki ayarlar
tanıdığım birçok muhasebeci ie nin bu tür saçmalıklarından opera kullanıyor sende opera yada firefox kullan..
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
operada da sorun oluyor özelliklede facebook kullanırken...Muhasebecilerin dışında da butür sorunlar çok oluyor bence...
teşekkürler
teşekkürler
Çünkü Opera malesef günümüz web sitelerinin yarısında berbat çalışıyor (evet bir operasever olarak bunu söylüyorum). Firefox yüklemeyi deneyin bakalım.
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
Firofox'un büyük sıkıntısını çektim bir kere web programlarını maffediyor ve varsayılan tarayıcı olduğunda msn'deki maillere direk giremiyorsunuz...
evet firefoxda msn devamlı şifre sorar buda microsoftun hıyarlığı.
croma nasıl denedinmi.
croma nasıl denedinmi.
Varsayılan olarak ayarlamayın siz de... Ayrıca ben direkt maillerime bakabiliyorum, siz nasıl bakamıyorsunuz anlamadım!?loveme yazdı:Firofox'un büyük sıkıntısını çektim bir kere web programlarını maffediyor ve varsayılan tarayıcı olduğunda msn'deki maillere direk giremiyorsunuz...
aykut bunu sen ben biliyoruz koca fabrikanın yirmi küsur kişilik muhasebesine müdürün bilgisayarı için sadece bunu düzeltmeye servise gittiğimi hatırlıyorum. olay basit ama kimse düzeltmeyi becerememiş.