Internet Explorer çalışmıyor

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
sevil
Bit
Bit
Mesajlar: 26
Kayıt: 23 May 2006, 00:37

Internet Explorer çalışmıyor

Mesaj gönderen sevil » 17 Ara 2006, 21:54

Internet Explorer çalısmıyor,yani sayfa açılıyor fakat web sitelerine baglanamıyorum.opera sayesinde kullanıyorum fakat o da her sayfayı sorunsuz açamıyor.bana yardımcı olabilirmisiniz?ne yapmam gerekiyor,silip tekrar yüklemeyi düsündüm ama nasıl yapacagımı bilmiyorum :(



Kullanıcı avatarı
mavigece
Megabyte1
Megabyte1
Mesajlar: 927
Kayıt: 16 Mar 2006, 08:55
cinsiyet: Erkek
İletişim:

Mesaj gönderen mavigece » 17 Ara 2006, 23:58

öncelikle sistemi bi geri çekmeyi dene. eger olmazsa asagıdaki kodu baslat>çalıstır'a yapıstır. tabi XP sp2 cdsi varsa bunu yap ;)

rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\inf\ie.inf

eger buda ise yaramazsa https://www.sordum.net/main/data/explorer.htm adresindeki explorer 6 tamir 2yi dene ;)

anasayfa sifresi için
viewtopic.php?t=3759

ii çalısmlar...
http://www.devasabilisim.com.tr - http://www.sefaaydin.net

Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
Mesajlar: 2308
Kayıt: 15 Mar 2006, 10:10
cinsiyet: Erkek
Konum: Muğla / Bodrum / Gümbet
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir » 18 Ara 2006, 00:39

mavi_gece_ yazdı:öncelikle sistemi bi geri çekmeyi dene.

bunu yapabilmek için baslat / çalıstır / donatılar / sistem araçları / sistem geri yükleme diceksin ama eger bilgisdayarında xpspped yüklü ise otomatik olarak geri ygklemen kapatılmıstır. eger olmazsa mavi arakdasımın önerilerini göz önünde bulundurmalısın

Kullanıcı avatarı
mavigece
Megabyte1
Megabyte1
Mesajlar: 927
Kayıt: 16 Mar 2006, 08:55
cinsiyet: Erkek
İletişim:

Mesaj gönderen mavigece » 18 Ara 2006, 11:42

burak_dalkır sagolasın.
unutmusum açıklama yazmayı ;)
http://www.devasabilisim.com.tr - http://www.sefaaydin.net

Kullanıcı avatarı
sevil
Bit
Bit
Mesajlar: 26
Kayıt: 23 May 2006, 00:37

Mesaj gönderen sevil » 20 Ara 2006, 01:45

sorunum bunları yapmama ragmen çözülmedi ama ilginiz için tesekkür ederim

Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte3
Yottabyte3
Mesajlar: 27804
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Mesaj gönderen velociraptor » 20 Ara 2006, 01:49

Sadece internet explorerin calismamasi cok ilginc , cünkü genellikle browserler birbirlerinin ayarlarini devralirlar , explorer ile sayfayi acmaya kalktiginizda ne gibi bir hata aliyorsunuz , ayrica internet baglanti türünüz nedir =? (ADSL, Dial up , kablo...)

Kullanıcı avatarı
sevil
Bit
Bit
Mesajlar: 26
Kayıt: 23 May 2006, 00:37

Mesaj gönderen sevil » 20 Ara 2006, 01:53

adsl baglantım var.
bankamın internet subesine girmek için tıkladıgım linki baska bir pencerede geliyordu ama artık tıkladıgımda hiçbirsey açılmıyor(bilgisayarımda popup engelleyici bir toolbar v.b bi yazılım yok)
ayrıca msnden gelen maillerime bakmak için posta simgesini tıkladgımda bos bir pencere geliyor

Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte3
Yottabyte3
Mesajlar: 27804
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Mesaj gönderen velociraptor » 20 Ara 2006, 01:58

internet exploreri acalim
- Tools(araclar) - Internet Options(internet secenekleri)
- Advanced(gelismis)
-HTTP 1.1 settings i bulalim ve Use HTTP 1.1 deki tik i kaldiralim ve Use HTTP 1.1 through proxy connections e tik koyalim ok diyelim Exploreri kapatalim ve Pc yi de kapatip tekrar acalim ve deneyelim.

uçs
Petabyte4
Petabyte4
Mesajlar: 8074
Kayıt: 15 Mar 2006, 18:06
cinsiyet: Erkek
Konum: Akçay

Mesaj gönderen uçs » 20 Ara 2006, 02:00

Java prog. mını güncellemeyi deneyin..

asagidaki linkten bir download manager ile indirin:
http://javadl.sun.com/webapps/download/ ... leId=10879

Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte3
Yottabyte3
Mesajlar: 27804
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Mesaj gönderen velociraptor » 20 Ara 2006, 02:05

evet ucs abim de hakli bir ihtimal java nizin bozuk olmasindan da kaynaklanabilir (Ucs abimizin mesajina java download linkini ilave ettim)

uçs
Petabyte4
Petabyte4
Mesajlar: 8074
Kayıt: 15 Mar 2006, 18:06
cinsiyet: Erkek
Konum: Akçay

Mesaj gönderen uçs » 20 Ara 2006, 02:42

Valla hocam görünce sasırdım!!linki nezaman koydum diye,sonra sizin cevabı okudum.İyi olmus eksigimi giderdiniz.. :)

Kullanıcı avatarı
sevil
Bit
Bit
Mesajlar: 26
Kayıt: 23 May 2006, 00:37

Mesaj gönderen sevil » 20 Ara 2006, 04:37

çok tesekkür ederim tavsiyeleriniz için.benim heralde format atmam gerekicek bilgisayarıma

Kullanıcı avatarı
abraxas07
Kilobyte2
Kilobyte2
Mesajlar: 387
Kayıt: 15 Ağu 2006, 14:24
Konum: Akdeniz

Mesaj gönderen abraxas07 » 20 Ara 2006, 10:07

İE ile bende sorun yasamıstım (msn den maillerimi açamıyordum),upload ettigim program ile system repair yapıp düzelttim sistemimi.Aynı program çalısmayan arama fonksiyonu ve yok gibi görünen sürücüleri bulmaktada faydalı oluyor..Programı kurduktan sonra optimizer-system repair e tıklayın sonrada 'repair all system componenets' bölümüne gelin,sizden xp cd sini isteyecek..Kullanımında sorun yasarsanız lütfen bana yazın...

Program kodu..
------(geçersiz link)------ 8231590/xpmanager.rar.html

Kullanıcı avatarı
mavigece
Megabyte1
Megabyte1
Mesajlar: 927
Kayıt: 16 Mar 2006, 08:55
cinsiyet: Erkek
İletişim:

Mesaj gönderen mavigece » 20 Ara 2006, 12:25

kesin spy var. basıma gelmisti böle birsey eski forumda vemistim.

spyboots vardır kesin onu güncelleyip bi tarat derim. sonra yuklarıda verdigim (2.sıradaki) cevapları tekrar yapmanı tavsiye ederim.

ii çalısmalar...
http://www.devasabilisim.com.tr - http://www.sefaaydin.net

Kullanıcı avatarı
sevil
Bit
Bit
Mesajlar: 26
Kayıt: 23 May 2006, 00:37

Mesaj gönderen sevil » 26 Ara 2006, 15:27

mavi_gece_ yazdı:kesin spy var. basıma gelmisti böle birsey eski forumda vemistim.

spyboots vardır kesin onu güncelleyip bi tarat derim. sonra yuklarıda verdigim (2.sıradaki) cevapları tekrar yapmanı tavsiye ederim.

ii çalısmalar...
bunları denedim nedense sonuç olumsuz spy olma ihtimalini deneyecegim.bana tavsiye edebileceginiz bir spy temizleme programı varmı?

Cevapla