1- Knight online (KO) adlı oyunu oyunuyorum. Vista ve win7 Görev yöneticisinde kendini gizleyemiyor.
KO nun orda gizlenmeme için ne yapabilirim.? ekstra yama yada güncelleme var mı bu konu ile alakalı?
2-win7 deki gibi dosyayı sağ tıklayıp "run as administrator" gibi bir özellik yapılabilir mi?
Görev Yöneticisinden kendi gizleyen program
- BRAD
- Byte3

Re: Görev Yöneticisinden kendi gizleyen program
arkadaşım buna bypas deniyo koxp ve benzeri illegal prog çalıştırmak için gerekli launcer sağ tıkla farklı çalıştır de hesabu seç tamam de ama kullanacağın hesaba şifre koy sonrda vereceim link teki programla yani multi ko ile açmayı dene vereceğim link alıntıdır oluşacak sorunlardan sorumluluk kabul etmiyorum.taratmadan kullanmayınız.
lk önce dosyaları KnightOnline klasörüne kopyalayın Multiclient.exe ye çift tıklayıp sağ üstteki kutucugu işaretleyin ve Go butonuna tıklayın.. Ko açılcaktır oyuna girip koxpunuzu calıstırın
vereceğim değerleri MultiClient.ini dosyasına yapıştırınki sorunsuz oynayın.multiclientin yanında gelen dosyadır onu acıp aşağıdaki değerleri diğerleriyle değiştirin.
[Settings]
KillWebsite = 1
AutoExit = 1
KillWebsite = 1
AutoExit = 1
Sleep = 1000
MAX_SLEEP = 200;
MIN_SLEEP = 20;
pachtlenmiş VB dosya olduğndan 7/42
tarama sonucu:
alıntı dır kendi uploadım değildir
lk önce dosyaları KnightOnline klasörüne kopyalayın Multiclient.exe ye çift tıklayıp sağ üstteki kutucugu işaretleyin ve Go butonuna tıklayın.. Ko açılcaktır oyuna girip koxpunuzu calıstırın
Kod: Tümünü seç
http://sexyko.net/files/index.php?file=USKO_MultiClient.rar[Settings]
KillWebsite = 1
AutoExit = 1
KillWebsite = 1
AutoExit = 1
Sleep = 1000
MAX_SLEEP = 200;
MIN_SLEEP = 20;
pachtlenmiş VB dosya olduğndan 7/42
tarama sonucu:
Kod: Tümünü seç
http://www.virustotal.com/tr/analisis/881e3476950cd523c9af10137f43eb6709751d841e89ac68ff1bd3cc84d4b652-1250953299Re: Görev Yöneticisinden kendi gizleyen program
ben o yayınlanan siteyi biliyorum. Ama adam içine virüs koymuş. Ben o virüsün pack lenmeden kaynaklı olduğuna inanmıyorum.
- BRAD
- Byte3

Re: Görev Yöneticisinden kendi gizleyen program
kendimde kullanıyorum bi sorunla karşılaşmadım ama ismeyen kullanmaz tabi