OnBoard Ekran karti varken yenisini Takmak:
Sorun:
PC imde onboard ekran karti vardi Ben de sistemim icin bir ekran karti aldim. Fakat simdi windows 2000 e TNT ekran kartini tanitamiyorum
Cevap:
Sisteminizde zaaten bir Ekran karti bulundugundan tanimiyor.Birinci Ekran karti onBoard olarak sistemle birlikte gelir. windows 2000 i eger ilk kez kuruyorsaniz kurulum asamasini tamamladiktan sonra (En son restart) sistem acilirken ekran kararir ve acilmaz.Böyle bir durumla karsi karsiya iseniz sistemi güvenli kipte acmaniz gerekiyor. Bunu acmak icin sistem `Boot` ettikten sonra windows ilk acilirken siyah ekranda gösterge dolanirken klavyeden F8 tusuna basiyorsunuz. Acilan menüden Safe Mode(Güvenli kip)seciyorsunuz. Windows acildiktan sonra My Computer (Bilgisayarim) dan Control Panel (denetim masasi) na girin Buradaki ikonlardan system Hardware(Donanim)-Device manager(Aygit yöneticisi)-Display adaptor(Ekran bagdastiricilari) icerisinde I810 Chipset ekran kartinin üzerine cift clickleyin ve özelliklerden Adaptor(Bagdastirici) yi disable(devreden cikar) i isaretleyip Pc yi yeniden baslatin.
OnBoard Ekran karti varken yenisini Takmak
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 9995 kez