Adsl Modem kullananlarin basina gelen ilginclikler

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 9256 kez

Adsl Modem kullananlarin basina gelen ilginclikler

Mesaj gönderen velociraptor »

Sahis1:
basima gelen olay suudr...aynen anlatiyorum... arkadaslar ...dün pc m internete baglanmaz oldu......bugün de devam etti...bunun üzerine pc yi formatladim.....adsl ayarlari 10.0.0.X den yapmaya calistim...burda ilginc bi sey oldu......anlatayim....10.0.0.X numarayi girdim admin ve pasportu yazdim ve ayarlar ekrani cikti.... burda ttnetin bana verdigi kullanici kimligi ni yazacagim yerde su yaziyordu :insanlarla_ugrasmayn_kimsenin_hakkini_yemeyin_soz u m_giriftara!@ttnetsastim tabi....herhalde normal degildir.... nerden bu yazinin geldiginibilmiyorum...internette msn ile sohbet ettigim bi giriftar adli kisi var.... bunla iliskisi var mi diye süpheye düstüm...sildim onu ve kendi kullanici kimligimi ve sifremi yazdim....internet acildi.... simdi nedir bu olay......internetten cok dosya indiririm ben.... acaba bu yazi dogal mi.... orda benim kullanici kimligim yerine bu yazinin yazmasi nin sebbebi nedir...en azindan orda ne yazar...herhalde bu yazmaz....
Sahis2:
Bir gün IRC den birisi senin baglantini bitiricem felan demisti güldüm gectim 2 dk sonra pat baglantim gitti ve 1 gün giremedim modem in icine girdigimde bakmisimki adam @ttnet.tr uzantsiini kendi kafasina göre degistirmis kendi mail ini yazmis kendi sifresini yazmis benim modemin icinden ama ben asla giremiyordum sadece ben giremedigim baglantiyi kullanamadim süre icinde o giriyodu benim bütün sifreleri ve username i degisme cabalarim olmadi yani 2 kisi ayni anda ayni username le adsl kullanamaz benim basima gelen bir olay oldugu icin ayni adam IRC ye girdigim zaman dersini aldinmi dedi bende aldim dedim 2 aydir görmüyorum onu ama anlamadim gitti.
Alintidir.