youtube sorunu
-
- Byte3
youtube sorunu
youtube dan video izleyeniyorum nedenini de aslında söylüyo ama çözüm üretebilmiş değilim javascript in kapalı olduğunu ya da macromedia flash playerin son sürümünün yüklü olmadığını söylüyo dediği gibi yüklüyorum ama sonuç yok aynı dertten muzdarip olmuş arkadaşlar var mı aramızda acaba 

- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 3455 kez
Araclar > internet secenekleri > Güvenlik > Custol level > acilan ekranda en dipte (i.e 7 de) veya daha düsük versiyonlarda ortalarda olabilir "Scripting of java-applets" in enable olup olmadigini kontrol edin , ayrica sagidaki link te isinize yarayabilir:
viewtopic.php?t=682
viewtopic.php?t=682
- daddy_cool
- Megabyte3
Aynı sorun Bende de var.bitürlü çözemedim bende.Flash playerin ve java nın son sürümü düzgün bişekilde yüklü bilgisayarda fakat yine olmuyor.bana aynen şöle bi mesaj veriyor:
"Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Click here to get the latest flash player."
güvenlik ayarlarını varsayılana getirdim ama olmadı.Ayrıca biraz daha açık anlatırsanız sevinirim adminm.Ben IE 6 kullanıyorum.Buna göre anlatırsanız sevinirim.Sanırım dediklerinizi yaptım ama olmadı hala
"Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Click here to get the latest flash player."
güvenlik ayarlarını varsayılana getirdim ama olmadı.Ayrıca biraz daha açık anlatırsanız sevinirim adminm.Ben IE 6 kullanıyorum.Buna göre anlatırsanız sevinirim.Sanırım dediklerinizi yaptım ama olmadı hala

- AykutT
- Megabyte3
Uyarıya göre hala eski sürümü var..
Flash Player'ın Yeni sürümünü yükleyin..
Sonrada www.java.com a girerek Javanın Online Installer'ını yükleyin..
Kolay gelsin..
Flash Player'ın Yeni sürümünü yükleyin..
Sonrada www.java.com a girerek Javanın Online Installer'ını yükleyin..
Kolay gelsin..
- daddy_cool
- Megabyte3