Bootvis-tool programi

Sordum.com tarafindan kodlanmış Programlar hakkinda bilgi paylasim alanidir.
tarikus

Bootvis-tool programi

Mesaj gönderen tarikus »

selam. Umarım doğru yere konu açıyorumdur. Bir yerde Bootvis-tool programına ilişkin bir bilgi gördüm. Pc optimizasyonuna yönelik bir program olduğu söyleniyor. Ben bunu uygulamadan önce size danışmak istedim. Bilgisayarda xp speed yüklü. Bu programı yüklemenin Xp speed ayarlarına yönelik bir etkisi olur mu? Ayrıca bu programın faydası nedir? Bilgilendirirseniz sevinirim. Kolay gelsin.

:) :)
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Microsoft BootVis Programı PC nin Açılış süresini optimize ederek kısaltır.Bence Yüklenmesi gereken bir program .Yükle derim.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12465 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

bootvis programi ile sistem acilis sürenizi ölcün ama ayar yapmayin , sonrasinda xpspeed i uygulayin ve tekrar acilis süresini ölcün, son olarak ta bu acilis sürelerini kaydettikten sonra bootvis ayarlarini uygulattirin , sonuc bende su sekilde ortaya cikti:
xpspeed acilisi gözle görülür sekilde kisaltti fakat sonrasinda uygulanan bootvis acilisi kisaltmak yerine 10sn kadar geciktirdi , kisacasi xpspeed bootvis ten cok daha fazla ise yariyor , fakat herkesin Pc sinde ayni etkiyi verirmi bilemem deneyin ve sonucu bizle paylasin
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

demek Dikkatli kullanmak gerek.teşekkürler Adminim...