selam. Umarım doğru yere konu açıyorumdur. Bir yerde Bootvis-tool programına ilişkin bir bilgi gördüm. Pc optimizasyonuna yönelik bir program olduğu söyleniyor. Ben bunu uygulamadan önce size danışmak istedim. Bilgisayarda xp speed yüklü. Bu programı yüklemenin Xp speed ayarlarına yönelik bir etkisi olur mu? Ayrıca bu programın faydası nedir? Bilgilendirirseniz sevinirim. Kolay gelsin.
:) :)
Bootvis-tool programi
- daddy_cool
- Megabyte3
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12465 kez
bootvis programi ile sistem acilis sürenizi ölcün ama ayar yapmayin , sonrasinda xpspeed i uygulayin ve tekrar acilis süresini ölcün, son olarak ta bu acilis sürelerini kaydettikten sonra bootvis ayarlarini uygulattirin , sonuc bende su sekilde ortaya cikti:
xpspeed acilisi gözle görülür sekilde kisaltti fakat sonrasinda uygulanan bootvis acilisi kisaltmak yerine 10sn kadar geciktirdi , kisacasi xpspeed bootvis ten cok daha fazla ise yariyor , fakat herkesin Pc sinde ayni etkiyi verirmi bilemem deneyin ve sonucu bizle paylasin
xpspeed acilisi gözle görülür sekilde kisaltti fakat sonrasinda uygulanan bootvis acilisi kisaltmak yerine 10sn kadar geciktirdi , kisacasi xpspeed bootvis ten cok daha fazla ise yariyor , fakat herkesin Pc sinde ayni etkiyi verirmi bilemem deneyin ve sonucu bizle paylasin
- daddy_cool
- Megabyte3