internetin Yeni Belasi

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12575 kez

internetin Yeni Belasi

Mesaj gönderen velociraptor »

Yeni belirlenen 'Bagle' virüsü tüm güvenlik programlarini devre disi birakiyor. Bilgisayarla ilgili güvenlik sirketleri, internet kullanicilarini yeni bir bilgisayar virüsüne karsi uyardi. Kimin yazdigi henüz tespit edilemeyen 'Bagle' isimli virüs, bilinen bütün güvenlik programlarini devre disi birakiyor ve güvenlik hizmeti veren sitelere girisi engeliyor. E-posta yoluyla yayiliyor Antivirüs yazilim sirketleri MacAfee tarafindan 'Bagle.cd' ve Trend Micro tarafindan 'Bagle.da' olarak isimlendirilen virüs, kisa sürede cok sayida bilgisayari etkiledi ve etkilemeye de devam ediyor. Elektronik posta yoluyla yayilan virüs, 'New Price' basligi altinda sikistirilmis olarak 'price.zip' ve türevleri olarak kullanicilara kendini gönderiyor. Sisteminizi yenileyin uyarisi Virüs bilgisayara bulastigi anda güvenlikle ilgili islemleri devre disi birakiyor ve Symantec, MacAfee, Kaspersky, Panda, Zone Labs ve Agnitum gibi güvenlik sitelerine erisimi engellemek icin Windows kayit defterini siliyor. Bununla da yetinmeyen virüs, muhtelif sitelerden cesitli kodlari da bulastigi bilgisayarlara indiriyor. Güvenlik sirketleri, kullanicilarinin güvenlik yazilimlarini acilen güncellemeleri uyarisinda bulunuyor!...
ALINTIDIR
Elegance
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen Elegance »

insallah bizim basimizi agritmaz bu virüs...
demekki buda su demek oluyorki bilmedigimiz maillere bakmicaz...
haksoy

Mesaj gönderen haksoy »

Elegance yazdı:buda su demek oluyorki bilmedigimiz maillere bakmicaz...
kesinlikle katliyorum :wink:
Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen drog_1 »

bilmedigimizden öte
mailin geldigi yere bakin
caprici bir isimse
ciddiye almayin ve silin
bana tbmm den 40 mesaj geldi öyle
benim ne isim olur meclisle
yani isin sirri
en zehirli en süslü olandir...
Elegance
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen Elegance »

drog_1 yazdı:bana tbmm den 40 mesaj geldi öyle
yani isin sirri
en zehirli en süslü olandir...
adamlardaki taktige bakin ya.. tabi adam meclisden mail geldi diye atlicak maile sonra güm pat cat :D