Dostlar,bildigim kadariyla print screen tusuna basılınca ekran görüntüsü kaydedilir ve paint de acilabilir..Bende niye calismiyor bu tus?Acaba yazıcılar kapalı oldugu icin olabilirmi?
ekran görüntüsü almak için başka bi program kurduysan vaya onun o görevini bozacak bir program yüklendiyse çalışmayabilir.Bazı programlar onun görevini dediğim gibi bozabiliyor ve o zaman printscreen tuşu sendeki gibi görevini yitiriyo.ama belki bir reg kaydı ile de düzeltilebilir.
Hizli cevabina cok tesekkürler..baska bir program kullanmıyorum bildigim kadariyla..registry den yapabilecegim ayarida bulamadim..tekrar tesekkürler...
Burada elegance ye teşekür etmişsin.Fakat elegance sana önemli bişey dememişki.Yani zaten senin bunu yapman gerek.Yani Printscreen tuşuna basıp daha sonra paint'te yapıştır dedikten sonra resim Painte yapıştırılır ve daha sonra hangi formatta isterseniz kaydedilir.Ben senin bunları yaptığın halde printscreen tuşunun çalışmadığını düşünüyordum.Fakat sen Paint te yapıştır yapmıyormuşsun galiba?? :D
Burada elegance ye teşekür etmişsin.Fakat elegance sana önemli bişey dememişki.Yani zaten senin bunu yapman gerek.Yani Printscreen tuşuna basıp daha sonra paint'te yapıştır dedikten sonra resim Painte yapıştırılır ve daha sonra hangi formatta isterseniz kaydedilir.Ben senin bunları yaptığın halde printscreen tuşunun çalışmadığını düşünüyordum.Fakat sen Paint te yapıştır yapmıyormuşsun galiba?? :D
benimde aklıma geldiğinden dolayı söledim zaten :D
Hepinize ilginizden dolayi tesekkürler..Sorunum evdeki bilgisayarda,print screen tusu calismiyor ama ofisimde sorun yok.Ayrica oldukca deneyimli bir kullanici olmama ragmen gösterdiginiz yakinlik ancak ve ancak bu forumda olabilirdi,bir kez daha anladim...Tesekkürler sordum.com