Birden fazla hücreyi aynı metinle doldurmak istiyorsunuz.Oysa satırların her birine art arda tıklamak ve her defasında aynı metni yazmak zahmetli bir iş.
İpucu: [CTRL] tuşu aradığınız yardımcı. [CTRL] tuşunu basılı tutun ve birden fazla hücreyi işaretleyin. Bu esnada hücrelerin yan yana olması ya da aralarında boş olanların yer alması önemli değil. İşaretli hücrelerde yer alacak metni girin. [CTRL] + [Enter] tuş kombinasyonunu kullanın. Girilen kelime, işaretli tüm satırlara kopyalanır.
birden fazla hücreye ayni anda yazmak
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19103 kez
- velociraptor
- Yottabyte4

Re: birden fazla hücreye ayni anda yazmak
fx in yanina yazmadigimiz zaman da tabloyu dolduruyor , sadece son islemde : ctrl + Enter e ayni anda basmamiz gerekiyor
abi acemi olduğumdan senin dediğini anlamadım.velociraptor yazdı:fx in yanina yazmadigimiz zaman da tabloyu dolduruyor , sadece son islemde : ctrl + Enter e ayni anda basmamiz gerekiyor
- velociraptor
- Yottabyte4

aciklamanda fx (yani formül satirina yazin demissin) , bende gerek yok ilk hücreye yazssak ta oluyor demek istedim
ben deneyipte yaptım olmamıştı. ondan yazdım. Demek ben yapamadım :Dvelociraptor yazdı:aciklamanda fx (yani formül satirina yazin demissin) , bende gerek yok ilk hücreye yazssak ta oluyor demek istedim