kamera ve ses tanıtımı hk.
- editci
- Megabyte2

kamera ve ses tanıtımı hk.
ilk önce mikrofonun sesini zar zor ayarlarını yaptım aldım. fakat kamera yükledim zaten zor tanıttım.bu kez de mikrofonun sesini bir türlü alamadım. böyle sıkıntıyla karşı karşıya kalan var mı? eğer çözemezsem xp'ye dönmek durumunda kalacağım.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19101 kez
Re: kamera ve ses tanıtımı hk.
Beta oldugundan bunlar normaldir , hele hele isyerlerinde asla beta sistem kullanmayiniz
- drog_1
- Megabyte3

öncelikle tüm sürücüleri kaldırın
sonra setup dosyasına sağ tıklayıp "xp ile uyumlu çalıştır" seçeneğine tıklayarak çalıştırın
kurulumdan sonra sorun kalmayacaktır muhtemelen
aynı denemeyi "admin" olarak çalıştır ile de deneyin
sistem yenilemek tüm çareler tükenince düşünülecek bir şeydir...
sonra setup dosyasına sağ tıklayıp "xp ile uyumlu çalıştır" seçeneğine tıklayarak çalıştırın
kurulumdan sonra sorun kalmayacaktır muhtemelen
aynı denemeyi "admin" olarak çalıştır ile de deneyin
sistem yenilemek tüm çareler tükenince düşünülecek bir şeydir...
- serwo
- Byte1

aşağıdaki SS ye dikkat ederek düzeltirsen sorunun ortadan kalkıcak.. disable ve disconnect aygılatı görünür yapın..sonra Microfon da sağa tıklayıp enable yapın..sonra yukarıda takılı olan mikrofonunuz devreye giricektir..eğer onu enable yapmazsanız mic den ses gelmio..mic enable olduğunda stereo mix devreden çıkıo..en nihayetinde driver sorunu olamaz.eğer windows sesleriniz normal çalıosa mic için extra driver gerekmiyodur.kolay gelsin.
Kod: Tümünü seç
http://img21.imageshack.us/my.php?image=asasaxq4.jpg- editci
- Megabyte2

driver sorun değil. sorunu çözdüm uğraşa uğraşa ama iyice kurcaladıktan sonra belli bir yol izlemedim. yani kısaca sorunu net olarak şu yolla çözdüm diyemedim..