XP deki bu hata ne olabilirki
XP deki bu hata ne olabilirki
Selam sevgili arkadaşlar WMP açılmıyor bu hatadan olabilirmi acaba nedir bu hata neyapmam lazım

Re: XP deki bu hata ne olabilirki
virüs var,güvenli kipte combofixle tarat.
antivirüs programı ne kullanıyorsun??
şemsiye yani antivirmodestus yazdı:virüs var,güvenli kipte combofixle tarat.
- Laneth
- Gigabyte1

Yani kusura bakmayında filozof olmuşunuz bakın bunu kim anlar lütfen birşeyden bahsetmemişiniz ingilizce bir proğram nedir virüs proğramımı adı nedir sanı nedir özür diliyorum eyer yardım edecekseniz biraz açıklayıcı olunki okuyanlarda yararlansın ve bir şeyler öğrensin teşekkür ediyorum
- ultrailker
- Megabyte1

sende o zaman herşeyi devletten beklemicen bak orda programın ismi yazıyo resimlere 5 yaşındaki çocuk gibi bakma dikkatli bak. ayrıca programı forumda arattınmı forumda vardır ama en kötü ihtimal google diye bişiy var hemde türkçe hani senin için kolay olur.
- Laneth
- Gigabyte1

Yani kusura bakmayında filozof olmuşunuz bakın bunu kim anlar
en azından görme ve anlama vasıfları yerinde olup da, azıcık da olsa pc deneyimi olan birinin anlamasını ummuştm
evet, herkes tüm programların adını, ne işe yaradığını bilmek zorunda değildirlütfen birşeyden bahsetmemişiniz ingilizce bir proğram nedir virüs proğramımı adı nedir sanı nedir
hiç olmaz ise adı ile google aratabilirsin
galiba google ile arama yapmayıda bilmiyorsun
merak etme, birinin işine yararözür diliyorum eyer yardım edecekseniz biraz açıklayıcı olunki okuyanlarda yararlansın ve bir şeyler öğrensin
- editci
- Megabyte2

sevgili arkadaşım. fareyi o şemsiye işaretinin üstüne getirip bir kaç saniye tutun programın adı görünecektir. görünen bu progrmaın adını google'ye yazıp bir aratın. bir kaç bilgi sahibi olduktan sonra işinize yarayıp yaramadığını anlayacaksınız. ayrıca eğer size yeterince hizmet vermiyorsa mevcut antivirüsünüzü değiştirebilirsiniz. eğer siz yapamazsanız bir arkadaşınızın eşiliğinde bunu yapın. kendinizi en azından güvende hissedin.