Skype son sürümü var.Kamera test yapmak istedigimde görüntü alamıyorum.MSN de kamera normal çalışıyor.
Everest 300K ZSMC USB PC Camera..
Sorun ne olabilir??
madem eski sürümünü kullanırken başladı bu hatayı vermeye o zaman son sürümünde bi hata yok demektir! sen o zaman şöle bi yap skype'yi sisteminden kaldır. sonra registr de ve bilgisayarında skyp nin kalıntıları var mı diye bi bak ve sonra hepsini bi güzel temizle ve sonra kameranın driverini de pc den kaldır ve onu da aynen tamamen aynı şekilde temizle ve sonra pc yi yeniden başlatıp kameranın eğer varsa en güncel sürücülerini yükle ve sonra pc yi yeniden başlatıp skype'yi kur(en son sürümünü) sonra eğer istersen pc yi tekrardan bi başlat ve o zaman bi bak bakalım çalışıyor mu diye
hacker_a yazdı:madem eski sürümünü kullanırken başladı bu hatayı vermeye o zaman son sürümünde bi hata yok demektir! sen o zaman şöle bi yap skype'yi sisteminden kaldır. sonra registr de ve bilgisayarında skyp nin kalıntıları var mı diye bi bak ve sonra hepsini bi güzel temizle ve sonra kameranın driverini de pc den kaldır ve onu da aynen tamamen aynı şekilde temizle ve sonra pc yi yeniden başlatıp kameranın eğer varsa en güncel sürücülerini yükle ve sonra pc yi yeniden başlatıp skype'yi kur(en son sürümünü) sonra eğer istersen pc yi tekrardan bi başlat ve o zaman bi bak bakalım çalışıyor mu diye
Tamam sonucu yazarım.. :)
Skype'yi kaldırdım,sürücüyü kaldırdım.PC de nekadar registery temizleme prog.varsa temizlik yaptım.Sonra başlat>ara dan skype aradım,ne bulduysa hepsini sildim.Tekrar başlat>ara dan skype aradım.Bulunmadı..Skype son sürümü indirdim,camera sürücüyü yükledim(cd den)..Sonuç olumsuz..Görüntü yine yok.. :!:
Aslinda skype forumunda benzeri sikayetleri okudum ve cevaplarda aynen söyle yaziyordu : bu betadir o nedenle bug icerebilir üzerinde calisiyoruz lütfen sabirli olun , eh artik bana diyecek birsey birakmamislar
velociraptor yazdı:Aslinda skype forumunda benzeri sikayetleri okudum ve cevaplarda aynen söyle yaziyordu : bu betadir o nedenle bug icerebilir üzerinde calisiyoruz lütfen sabirli olun , eh artik bana diyecek birsey birakmamislar