Windows'un spider solitair oyununu winamp da müzik dinlerken oynadıgım zaman,kagıtlar normalden hızlı acılıyor.Hatta yine winamp da müzik dinlerken foruma mesaj yazıyorsam zaman zaman harfler 2-3 tane birden yazıyor.Kasma olsa tamam diyelim,aksine hızlanma oluyor.
Yorumlarınız nedir?
Bendeki 5.22 acaba sizdekinde bir bug mu var diye aklima geldi (ki baska bir olasilik yok gibi) eger bu hizlanma sizin icin bir sorunsa bir alt versiyonu kullaniniz
buna benzer bir sorunu ben de yaşadım! Ben de Winamp 5.23 'ü kurmuştum Sisteme! sonra ne zaman bir mp3 veya winampın açabileceği bir müzik dosyasına çift tıklayarak onu winampla açmaya çalıştığım zaman makina kitleniyordu! ancak 1-2 dk bekleyeceksin ki o müzik winampla açılsın ve makine kendine gelsin. kasma falan söz konusu değil. hemde yani makinaya yani format atıp kurmuştum o winamp'ı Fakat işte o problemi yarattı bende de! ben de ne yaptım; 5.23'ü kaldırıp Winamp'ın 5.112 sürümünü yükledim. şimdi açılırken yine 5 sn falan bekletiyo ama diğer 5.23 sürümüne göre daha iyi. sanırım bu sorun winamp tan kaynaklanıyor.