tv karti

Hardware (Donanım) konusunda bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
rodi
Kilobyte1
Kilobyte1

tv karti

Mesaj gönderen rodi »

arkadaşlar ben avertv media 203 tv kartı kullanıyorum.Tv izlerken kumandadan veya averTV ekranından sesi değiştirdiğim zaman ses direk ses denetimi ayarlarında değişiyor şimdiye kadar böyle bişey yoktu. Sorun ne olabilir sizce?
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

:D walla arkadaşım sorunu okuyunca bir an gülümsedim! Çünkü bu kartın aynısından bende de vardı! Ama bu karttan neler çektim bunu sadece ben bilirim! bu kartı aldım ewe geldim ve taktım driverini kurdum fakat gerçekleşen bu olay karşısında çok şaşırdım! bana ses kartı bulunamadı diyordu! walla hayret etmiştim! çünkü hepsi normaldi ses kartının güncel sürücülerini internetten indirip kurmuştum fakat yine olmadı!Kanalları seyredebiliyordum fakat kaydet dediğim zaman sesi kayıt etmiyordu! yani görüntü var ama ses yoktu! walla ister inan ister inanma bu kart ile tam 8 ay bu şekilde hep yapmaya uğraştım! ama tabiki ne demişler azmin sonu zaferdir demişler! :D tabiki en sonunda yine ben yaptım! Sorun çok basit Bu kartın XP Driverinde sorun var yani bu kartın driveri XP de düzgün çalışmıyor dostum! haa çalışan bazı istisnalar da var fakat genel olarak çalışmıyor! bu bendeki sorun internette bakıyorum sadece bende değil herkeste varmış walla! ewet gelelim nası çözdüm: kartın driver dosyalarının içinde yazanlara baktım hem de baya bi inceledim içinde yazanları. en sonunda deneye deneye doğru şekildeki yazıyı yazdım içine yani orada ses için gerekli olan driveri otomatik bul diyordu fakat ben onu kendim elimle değiştirdim hangisi bulacağını. ama yine sonunda yarım yamalk da olsa oldu yani yapabildim. yani sorun tamamen aver media firmasında. yani onların yaptıkları da iş değilki kardeş! sen bunun böyle bir problem yaptığını madem biliyorsun peki sen buna niye yeni sorunsuz çalışan bir driver çıkarmıyon ki! yani bu firmada iş yokmuş demekki! neyse buna da şükürdiyecez. Yani kaç yıl aradan sonra çok şükür düzgün çalışan driverini çıkardılar! ama 2 yıl aradan sonra! Geçen gün baktım yeni driverini www.avermedia.com sitesine koymuşlar! yani kısacası sana tavsiyem bu driver o kart için tüm sorunları giderilmiş en son driverdir! Çünkü bu kartı en iyi yine ben bilirim çünkü bu kart ile çok uğraştım! bu driveri 2006 haziran ayında koymuşlar siteye! yani düşün 2 yıl aradan sonra nihayet beklenen driver geliyor! Sendeki muhtemelen 5.2 sürümüdür driverin! sana tavsiyem www.avermedia.com a girerek oradan senin kartın için olan 7.2 sürümlü son driverini yüklemen! Yani şuanki driveri falan hepsinin bilgisayarından kaldır. ve sonra burdan indirdiğin en son driveri yükle! Sorunun belki çözülebilir! Kolay gelsin :D
Kullanıcı avatarı
rodi
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen rodi »

İndirip dedğini yaptım ama büsbütün sapıttı avertv
herhalde bi hata yaptım
Çok uğraştıracak beni bunu
Söylediğin yeni driver çok iyi ama kanalları bulamıyor (yada ben bulamıyorum)
Neyse biraz daha uğraşıyım olmazsa yaptıkları anlatıyım hatayı nerede yaptığımı çıkarırız ozaman
Saol ....
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

aver media arasıra sapıtır! fakat o dediğim yeni driveri ben denedim! ben de sorun yok! gayet güzel çalışıyor!
Kullanıcı avatarı
amonra95
Bit
Bit

Mesaj gönderen amonra95 »

arkadasım once bılgısayarından tamamen kaldır ınf lerını sıl ondan sonra tv kartını baska bır pcı yuvasına tak ve tekrardankurulumunu yap bence calısacaktır ben avermedia tv kartını kullandım ve yıllardır satıyorum herhangı bır sorunu ıle karsılasmadım sımdıye kadar
Kullanıcı avatarı
AykutT
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen AykutT »

amonra eski mesajara cevap yazıp durma lütfen..

Kolay gelsin..