bunu için bir çok program söyleniyor ve kullanmılıyor programa ihtiyaç yok sadece yapmanız gereken C ye girmek ordan program files /msn messenger/ içindeki msnmsgr vede msgsc.dll
kopyalayıp adını deiştrip yapıştırın kopyaladınız msnle 2.msnizi açabilirsiniz 3.4. nekar isterseniz çoğaltmak size kalmış
:? ben msgsc.dll adini degstirdim ama MSN Messengere yapistirdim sadece 1. aciyor?! yoksa ben adini degistirkene .dll mi unnutum? haksoy abi bana yardim edermisin bu icin? :?
Bende denedim olmadı.Arkadaslar daha önce bir prog.ile çoklu MSN açıyordum.Fakat bi sekilde o prog.kaybolmus.Yada adını unuttum programfiles de bulamıyorum.Kullandıgınız yada bildiginiz bir link varsa verebilirmisiniz.. :)
uçs yazdı:Bende denedim olmadı.Arkadaslar daha önce bir prog.ile çoklu MSN açıyordum.Fakat bi sekilde o prog.kaybolmus.Yada adını unuttum programfiles de bulamıyorum.Kullandıgınız yada bildiginiz bir link varsa verebilirmisiniz.. :)
Bu yöntem oldukça eski bir yöntem ve %99 çalısmıyor.
Güncelligini kaybetti malesef.
Asagıdaki linkten indireceginiz patch ile bunu yapabilirsiniz.. viewtopic.php?t=8585
Hiçbir özelligi yok..
Aksine sizi sinir ediyor (kim konusma penceresi açtı, kim kapattı olayı)..
Çoklu msn hariç çogu özellikleri gudik..
Yukarıda yazdıgım patch çok daha fazlasını sunuyor, inanın.