internet hiz artislari gerceklesti
- Ensatech
- Megabyte2
- Teşekkür etti: 66 kez
internet hiz artislari gerceklesti
Uzun zamandır beklenilen açıklama geldi.
256 Kb sınırsızlar 512 Kb oldu. Tarifede
%18 indirim yapılacak.
512 Kb 3,6,9 GB sınırlılar 1024 Kb oldu. Kotalar olduğu gibi kaldı.
Kotalı kullanıcıların beklediği kota artırımı hayal oldu.
Bu durumda sınırsız kullanıcılara yaradı denilebilir. Büyük çoğunluğu oluşturan kotalı kullanıcıların beklentileri boşa gitti. Yorum sizin.
Ulaştırma bakanı Bİnali Yıldırım tarafından açıklama yapıldı
http://www.milliyet.com.tr/2006/07/19/son/soneko10.asp
256 Kb sınırsızlar 512 Kb oldu. Tarifede
%18 indirim yapılacak.
512 Kb 3,6,9 GB sınırlılar 1024 Kb oldu. Kotalar olduğu gibi kaldı.
Kotalı kullanıcıların beklediği kota artırımı hayal oldu.
Bu durumda sınırsız kullanıcılara yaradı denilebilir. Büyük çoğunluğu oluşturan kotalı kullanıcıların beklentileri boşa gitti. Yorum sizin.
Ulaştırma bakanı Bİnali Yıldırım tarafından açıklama yapıldı
http://www.milliyet.com.tr/2006/07/19/son/soneko10.asp
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 9256 kez
- velociraptor
- Yottabyte4
Re: internet hiz artislari gerceklesti
kotalı kullanıcılar için kota artışı yok ama hızda %100 bi artış yapılmış bu da adminimizin dediği gibi hiç yoktan iyidir.darkleo yazdı: 512 Kb 3,6,9 GB sınırlılar 1024 Kb oldu.
- bambucya77
- Kilobyte3
- daddy_cool
- Megabyte3
serenat yani bişey diyecem ama lütfen kızma niyetm kötü değil belki bilmeyebilirsin ama bu yazını okuduktan sonra kendi içimden dedim bu ne biçim bir sor diye? yani mantıklı düşündükten sonra hız 2 kat artacak diyolar ee buna bağlı olarak download hızı da atrmaz mı sence???? yani örn sen bir siteye girerken yine az da olsa download yapmış oluyorsun öyle değil mi? :wink: ama neyse bilmemek ayıp değil onu öğrenmemek ayıptır derler :wink:seranat yazdı:BEnim adsl kotalı(3gb) bizim internet hızı şuan 512 bu hız 1024 olacak tarifeye göre 1024 olduğunda download hızıda artacak mı? yanı 2 katına çıkacak mı?
- rodi
- Kilobyte1
hacker_a yazdı:serenat yani bişey diyecem ama lütfen kızma niyetm kötü değil belki bilmeyebilirsin ama bu yazını okuduktan sonra kendi içimden dedim bu ne biçim bir sor diye? yani mantıklı düşündükten sonra hız 2 kat artacak diyolar ee buna bağlı olarak download hızı da atrmaz mı sence???? yani örn sen bir siteye girerken yine az da olsa download yapmış oluyorsun öyle değil mi? :wink: ama neyse bilmemek ayıp değil onu öğrenmemek ayıptır derler :wink:seranat yazdı:BEnim adsl kotalı(3gb) bizim internet hızı şuan 512 bu hız 1024 olacak tarifeye göre 1024 olduğunda download hızıda artacak mı? yanı 2 katına çıkacak mı?
son söylediğin söz doğru. Ben bunu niye sordum onu anlatıyım.benim hız 512kb, arkadaşım 256kb,eczanenin 256kb ve internet kafeye gittim 2048kb bunların hepsinden dosya indirdim ama sonuç olarak hepsindede 5 aşağı 5 yukarı aynı hızla indirdi
şimdi anladınmı nedenini hacker_a arkadaşım niye sorduğumu
- velociraptor
- Yottabyte4
- daddy_cool
- Megabyte3
Bu hız artışı İnternet Kafeyi etkilemiyor! Sadece o internet cafe esksinden biraz daha az ödeyecektir!Fakat senin pc int cafeden daha hızlıdır ve daha da hızlanacaktır! Yani bu hız artışından sonra eskisinden daha hızlı internete bağlanabileceksin! fakat internet cafe de hız aynı olacak yani bu hız artışı hız yönünden o internet cafeyi etkilemicek! Adminimin de dediği gibi internet cafedeki hız, makina sayısı ile ters orantılı.internet cafede ne kadar internete bağlı makina varsa hız o kadar düşecektir! Eğer sorduğun soru internet cafe için ise özür dilerim ama sorduğun sorudada internet cafe için diye belirtmemişsin! Kendi bilgisayarın için demişsin! :wink:seranat yazdı:hacker_a yazdı:serenat yani bişey diyecem ama lütfen kızma niyetm kötü değil belki bilmeyebilirsin ama bu yazını okuduktan sonra kendi içimden dedim bu ne biçim bir sor diye? yani mantıklı düşündükten sonra hız 2 kat artacak diyolar ee buna bağlı olarak download hızı da atrmaz mı sence???? yani örn sen bir siteye girerken yine az da olsa download yapmış oluyorsun öyle değil mi? :wink: ama neyse bilmemek ayıp değil onu öğrenmemek ayıptır derler :wink:seranat yazdı:BEnim adsl kotalı(3gb) bizim internet hızı şuan 512 bu hız 1024 olacak tarifeye göre 1024 olduğunda download hızıda artacak mı? yanı 2 katına çıkacak mı?
son söylediğin söz doğru. Ben bunu niye sordum onu anlatıyım.benim hız 512kb, arkadaşım 256kb,eczanenin 256kb ve internet kafeye gittim 2048kb bunların hepsinden dosya indirdim ama sonuç olarak hepsindede 5 aşağı 5 yukarı aynı hızla indirdi
şimdi anladınmı nedenini hacker_a arkadaşım niye sorduğumu