Tila Müstahsil Programında aldığım hata başka pc de yapmıyor:

Xp uzmanı yükledikten sonra silmeye çalıştığımda aldığım hata

Yeni bir kullanıcı adı açtım farklı oturumdan fakat sorunlarım devam ediyor
Bu hatalara karşı ne yapabilirim.
Teşekkürler

Şu sorulara cevap verirsen sorunu çözmüş olacağızExplorer yüklemiyor
Explorer 8 exe'yi çalıştırıyorum sonunda başarısız diyor.Dediği güncelleştirmeyi yükle dediğimde en üstteki resimdeki çıkıyor.Bu güncelleme var üzerine son güncel versiyonu mevcut diyor anlamadım.
Sorun çözülmedi...
Tila ise oleaut32.dll hatası veriyor access ile ilgili sanırım windowsta ya bir güncellemede bir bozulma var ya da bir bir data da sorun var.
Çözüm nedir?

eğer istediğim bilgi gelmezse konuyu kilitleyeceğim

Doğru okursan, Çalıştır'a "ilkin 'cmd' yazıp, sonra kodu komut penceresine yapıştır" demişim :!:başlat çalıştıra verdiğim komutu yazınca aldığım hata

Ben de çok aldım o ram hatalarını ama hiç bir zaman ramlerle uğraşarak çözmedim. ya programlarda hata vardı yada sistem servislerinden bir kaçını kapatmam yada ayarlarını değiştirmem nedeniyle oluşan şeylerdi. Forumu araştırın, ramleri analiz eden bir yazılım vardır muhakkak; şu disketle açılışta çalışan programlardan.loveme yazdı:Ramle ilgili ram bellek hatası var
explorerla ilgilide 8 versiyon yüklenmemesi sorunu var.
Resimlerde çok sadece bir şekilde masaüstünde görünüyor.Hatta uyarıda vermiş orda yazan uyarıya karşılık ne yapılır.
Sorumun amacı bu format atmadan sorunları çözme.Bu şekilde çözersem sorunları ancak sorunları daha iyi çözebilirim.Sonuçta soru ve yanıtların hepsi bir sebep sonuç ilişkisidir.
Taktir ederseniz ki, durum bu
teşekkürler

Kurulum sırasında "Installer" kayıt defterinden, sistemdeki "Service pack(SP)" sürümü ile bilgi alır ki, SP2 eğer sistemde kurulu ise, kurulumu tamamlayacaktır Geçiçi olarak, SP3 kurulu olan bir sistemin SP sürümünü, kayıt defterinden SP2 olarak gösterebilirizSetup has detected that the Service Pack version of this system
is newer than the update you are applying.
There is no need to install this update.
Anahtardaki CSDVersion'un değerini bir yere not edip, kurulum için gerekli değeri verip, kurulumdan sonra orijinal değeri geri vereceğizHKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows