Xp speed L2 yaptıktan sonra Ağ bağlantısı kayboldu
-
timucinemrah
- Kilobyte1

Xp speed L2 yaptıktan sonra Ağ bağlantısı kayboldu
Xp speed 1.2 kurmustum L2 cash 2mb dı seçenegi seçtikten sonra Ag baglantısı kayboldu düzelir die xpspeed 1.3 kurdum yine olmadı dükkanımızdaki diger 3 bilgisayarımı agda göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
-
timucinemrah
- Kilobyte1

Düzelmiyor
valla sitede ne varsa denedim düzelmedi Xp speedi geri aldım düzeldi herhalde agda bilgisayarların birbirine baglantılarında sıkıntı oluyor tek kullanıcılı olunca ayarlarda bir bir sıkıntı olmuyor 3-4 makina birbirine baglı olunca sıkıntı oluyor herhalde . Birçözümü varsa yardımcı olursanız sevinirim
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19134 kez
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
ag ortamı yoksa benim yaptıgım sekilde,sanal makinada baska bir windows kurup ag ortamı yaratıp deneyebilirsiniz,ag ortamından söktügüm bilgisayarları senelerdir bu sekilde tamir/bakım yapıyorum,benim tercihim virtual pc,sorunsuz ama usb destegi yok,usb destegi isteyenler vmware yi tercih edebilir.

sanal makina---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------server2008

sanal makina---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------server2008
- velociraptor
- Yottabyte4

xpspeedi sanala yükledim networkson.reg eklentisini eklemedigim halde agda sorun çıkmadı,garanti olsun diye komsunun dizüstünü getirdim onada xpspeed yükledim yine agda sorun olmadı.resim istiyen varsa adım adım çıkartıyim :wink:
l2 cachede yükledim,defalarca açtım kapadım,sorun yok,hem sanalda hemde dizüstünde ag sorunsuz çalısıyor.
l2 cachede yükledim,defalarca açtım kapadım,sorun yok,hem sanalda hemde dizüstünde ag sorunsuz çalısıyor.
- velociraptor
- Yottabyte4

is cok ilginc , normalde Networkta sorun cikarmamasi gerekiyordu , hatta arkadasin biri bunu defalarca denedi ve resimleri ile kanitladi , fakat bir iki kisi israrla Networkta sorun var dedi , ok dedim , Network ile alakali kayitlari default haline getiren düzeltme kaydini hazirladim (Network_son.reg) ve download a sundum , ama birileri cikti buda care olmuyor dedi , Yedegi geri alin dedim ,onun bile etkilemedigini söyleyenler oldu ki bu imkansiz ötesi birseydir , uzun lafin kisasi daha bastan Network ta sorun olmamasi gerekiyor (sebebi: orada Network ile ilgili bütün kayitlar Microsoftun güvenlik ile iligli sistem yöneticilerine önerdigi kayitlardir ) , Gelinde simdi isin icinden cikin , hatta ham veriyi birdefa Networkta deneme imkanim olmustu (v8 di sanirim) ve hicbir soruna rastlayamamistim
-
timucinemrah
- Kilobyte1

Öncelikle xp speed 1.2 kurdum ince ayarlarını yapmamıstım o zaman networta sıkıntı yoktu ama l2 ile rami tanıtttıktan sonra makina hızlandı ama diger aga baglı olan makinaları göremedim daha 1.3 versionu yükledim aynı sıkıntı ondada yasandı xp speedleri kaldrdım ve eski ayarlara dönünce ag baglantılarım tekrardan çalısmaya basladı bende sıkıntıyı anlayamadım bi çözüm bulunabilirse sevinirim simdiden herkeze tesekkürler
En son timucinemrah tarafından 15 Eki 2008, 03:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim: