Klavyedeki Media Tusunu Programlamak

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Klavyedeki Media Tusunu Programlamak

Mesaj gönderen daddy_cool »

Arkadaslar hepimizin de bildigi gibi yeni tip klavyelerde Media tusu vardir ve bunun yanin da önceki ve sonraki parcaya gecmeye yarayan tuslar vardir fakat media tusuna bastiginiz zaman video oynaticiniz veya ses oynaticiniz hemen acilir fakat pc ye daha bisey yüklemeden media tusuna basarsaniz windows media player acilir! fakat sisteme winampi yüklediginiz zaman bu sefer media tusuna bastiginiz zaman winamp acilir veya bs playeri yükledigniz zaman bsplayer acilir iste bende de böle bi sorun var! media tusuna bastigim zaman bsplayer aciliyo! peki ben media tusuna bastigim zaman winampin veya windows media playerin acilmasini nasi ayarlarim?yani media tusuna bastigim zaman winamp veya istersem windows media player acilsin bunu nasi ayarlayabilirim? bunu reg degeriyle yapabilir miyim? :?:
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

oralardamisiniz? :?
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12465 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Buradayiz da o tarz bir klavye hic kullanmadik kaldiki sorununun cevabi internetteki yabanci sitelerde de bulunamamis , bulan arkadasi simdiden tebrik edip cevabi ögrenmek isterim
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

ewet adminim bende bu sorunun cevabini cok merak ediyorum.Pc yi ilk aldigimdan beri hep aklimda bu Media Tusu! bulan olursa Ben de cok sevinirim!