film sorunu

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
bambucya77
Kilobyte2
Kilobyte2

film sorunu

Mesaj gönderen bambucya77 »

arkadaslar film indirdim fakat gordugunuz gibi 680 mb i 2 dakika 10 saniye
olarak gosteriyor izleyemiyorum neden acaba bileniniz varmi tesekkurler.

Resim :?
metinxx

Mesaj gönderen metinxx »

indirdigini yazmissin,v.c.d den izleyebiliyormusun...(neroyla v.c.d yapmak aklima ilk gelen),indirirken hatali inmis olabilir :?:
En son metinxx tarafından 24 Haz 2006, 19:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
bambucya77
Kilobyte2
Kilobyte2

hayir metin filmleri izledigim media player herseyi destekliyor herzaman filmleri onla izlerim ama sorun o degilki 680 mb lik film 2 dakika 10 saniye
olarak gosteriyor :?

hatalimi zanetmem gayet herzamanki gibi indirdim ama bilemicem tam olarak hatalimi inmis yoksa duzgunmu :?:
metinxx

Mesaj gönderen metinxx »

mediaplayerclassic,cok iyi biliyorum ama,baska player denedinmi,hic duymadigim bir sorun oldugu icin,sadece tahmin yapiyorum..
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 11980 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Benim tahminime göre iki olasilik olabilir:
1.filmin sadece 2 dk lik kismi inmis (hatali download)
2.filmin sadece 2dk lik kismi saglam gerisi bozuk
fakat olasiliklari bukadarla sinirlamak da yanlis elbetteki , baska nedenler herzaman olabilir
Kullanıcı avatarı
lion
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen lion »

simdi normla sartlarda bazi indiriciler indireceginiz nesne dahainmeden mb oldugu gibi yazar ve sizde ona benzer bir program yada bir tarayici ile indirdiniz ve o sekilde gözüktü fakat gercekte inmedi..büyük bir ihtimal sorun budur tekrar indirmeni tavsiye ediyorum...
Kullanıcı avatarı
bambucya77
Kilobyte2
Kilobyte2

yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar ne yaptimsa olmadi
banada bunlari tekrar silip yeniden indirmek duser elinize saglik :wink:
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Bence bu sorun ya sayin adminimn dedigi gibi ilk 2 dakikalik kisim saglam ve gerisi bozuk!bence büyük bi ihtimalle böyledir. 2 si ise düsük ihtimal o film sadece 2 dakikalik fakat avi ile kodlanirken cok yüksek kalitede kodlanmistir ve 2 dakikalik fil 680 MB tutmus olabilir ama bence de benim aklima yatan filmin 2 dakikasi saglam gerisi bozuk tur bana da bunlarin ayni basima geldi ama dedigim gibi ben o filmi divx ile kodlarken hatali kodlamamdan dolayi 50 dakikalik filmin sadece ilk 24 dakikasi calisiyodu ve film 24 dakikadan sonra takiliyo ve sonlaniyodu! seninki de büyük bi ihtimalle böyledir! :D