Arkadaslar ben bu güne kadar imaj atma programı olarak norton ghostu görüyor ve kullanıyordum taki geçen gün bir cafenin pclerine format atılacaktı ben bi tanesine formattım herseyi yükledim imaj atayım dedim ne ettiysem ghostla imajı clonlama olmadı bi türlü baslamıyordu bende alternatif olarak Acronis True Image denedim ve oldu sonra bi kac pc sonra baktım ankartlar farklı ben imajı atıp onarırım ghostta ki gibi dedim clonlama bitti clonlanmıs hardiski tek bırakarak actım pc tabi xp cd hazır bi göreyim ne olcak sonra onarayım dedim ve bi baktım pc acıldı hem sevindim hem sasırdım pc açıldıgında sadece driverlerı istiyordu bende yükledim sorun olmadı 2. farklı bi ankart olmadıgı için 2. deneme yapıp kesinlestiremedim emin bir cok arkadasımızın isine yarayacaktır
ALINTIDIR
Acronis True Image ile farklı anakartlı pc lere imaj atma
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 3446 kez
- modestus
- Gigabyte4
bu sadece acronis üniversal sürümü olan son sürümünde olmaktadır,üniversal sürümün özelligi,restore bitimine yakın sürücüleri ister,normal acronisle denediginizde bilgisayar açılmayacak,hemen mavi ekran çıkacaktır,daha önce denedim olmuyor.
üniversal degilse aynı anakartta yaptıgınız degisiklikte bile sorun çıkıyor.
üniversal degilse aynı anakartta yaptıgınız degisiklikte bile sorun çıkıyor.
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 3446 kez