Yönetici ismi
- uçs
- Petabyte3

Yönetici ismi
Bilgisayar Yöneticisi ''kullanıcı adı''olan ismi degistirmek istiyorum.Fakat Kullanıcı hesaplarında ''isim degistir''baslıgı yok.Yeni hesap açtıgımda,masa üstünü yeniden düzenlemek gerekiyor.Buda zaman alıyor.. :!: İsim degisikliginin baska bir yolu varmı arkadaslar.. 
- Erdeala
- Byte3

Kazım abi anladım kadarıyla Administrator hesabında butun kurulumları yaptıgın için yani Administrator hesabını kullandıgın için o ismi degistiremiyorsun.
Windows bir kaç yetkiyi sadece Administrator e verdigi için onun ismini degistirme yetkisini vermiyor...
İllegal yöntemlerle degistirilebiliyor ama onun neticesinde sorunlar dogurmasını göz önünde bulundurmak gerekir...
Aynı durum benim basıma geldi tek yapılması gereken benim bilgim seviyesince yeni hesap açılımı diyebilirim... :wink:
Windows bir kaç yetkiyi sadece Administrator e verdigi için onun ismini degistirme yetkisini vermiyor...
İllegal yöntemlerle degistirilebiliyor ama onun neticesinde sorunlar dogurmasını göz önünde bulundurmak gerekir...
Aynı durum benim basıma geldi tek yapılması gereken benim bilgim seviyesince yeni hesap açılımı diyebilirim... :wink:
- serwo
- Byte1

evet son optimize edilmis sp3lü xp de war.oturum ismi KULLANICI ADI die gözüküyor.direk kurduktan sonra denetim masasından yeni kullanıcı adı açın (serwo ....gibi)..sonra yniden baslatın pc yi..yeni adını verdiginiz oturum ismiyle açılıcak...sonra KULLNICI ADI hesabı kapanmıs olucak..document settings den admin klasörünüde silerseniz tmam olmus olucak..artık ismini verdiginiz kullanıcı adı admin gibi isleme devam edicek..yalnız kurduktan sonra program filan kurmadan bu islemi yaparsanız sistemde bi problem çıkmaz..aksi taktirde kurulan program farklı oturum modu olacagından gibi çalısmayabilir..ben böyle yaptım..gayet sorunsuz güzel çalısıyor..kolay gelsin..
- uçs
- Petabyte3

Tabii öyle yapmak gerekirdi,ama ilk zamanlar önemsemedim.Zaten çalısmaya bir zararı yok.Bir dahaki formatta masaüstü gelir gelmez,ilk is kullanıcı ismini degistirmek.. :)serwo yazdı:evet son optimize edilmis sp3lü xp de war.oturum ismi KULLANICI ADI die gözüküyor.direk kurduktan sonra denetim masasından yeni kullanıcı adı açın (serwo ....gibi)..sonra yniden baslatın pc yi..yeni adını verdiginiz oturum ismiyle açılıcak...sonra KULLNICI ADI hesabı kapanmıs olucak..document settings den admin klasörünüde silerseniz tmam olmus olucak..artık ismini verdiginiz kullanıcı adı admin gibi isleme devam edicek..yalnız kurduktan sonra program filan kurmadan bu islemi yaparsanız sistemde bi problem çıkmaz..aksi taktirde kurulan program farklı oturum modu olacagından gibi çalısmayabilir..ben böyle yaptım..gayet sorunsuz güzel çalısıyor..kolay gelsin..