arkadaslar gigabyte anakart sis chipsete sahip olan bi bilgisayara sp2 li xp pro kurdum. hersey güzel calisiyor. ama aygit yöneticisinde ag denetleyici diye bisi var tanitilmamis görünen. bilgisayarin calismasinda sorun yok. internete giriyor veya diger islemlerde sorun yok. ama tanitilmamis görünen bu aygit ne olabilir?
tesekkürler.
ag denetleyici (cozum)
- Alesta
- Kilobyte2
ag denetleyici (cozum)
En son Alesta tarafından 10 Haz 2006, 16:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
- Alesta
- Kilobyte2
bilgisayara tanitmadigim tv karti vardi sadece. onu da cd si olmadigindan dolayi tanitmamistim. tv kartindan süphelenip karti cikardim ve ag denetleyici kayboldu. karti yeniden taktigimdaysa ag denetleyicisi tanitilmamis olarak eski yerini aldi.
kisaca bilgisayar tanitilmamis tv kartini "ag denetleyici" ismi altinda gösteriyormus. garip ama öyle. daha önce böyle bi durumla karsilasmamistim. bende yok network, yok ag ayarlari, yok anakart cd si karistiriyorum.
gönül verdigin cevaptan dolayi tesekkürler.
kisaca bilgisayar tanitilmamis tv kartini "ag denetleyici" ismi altinda gösteriyormus. garip ama öyle. daha önce böyle bi durumla karsilasmamistim. bende yok network, yok ag ayarlari, yok anakart cd si karistiriyorum.
gönül verdigin cevaptan dolayi tesekkürler.
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 3446 kez
benzer bir durum , tamiri icin bir arkadasimin biraktigi ,Laptopta vardi ve türkcesi sistem ana bileseni gibi birsey her acilista bilinmeyen aygit bulundu diye ortaya cikiyordu , ayni laptopu ben formatlamistim ve hersey yolundaydi , fakat sonradan yüklenmen programlardan biri buna neden olmus sanirsam , ilginctir ne denediysem olmadi , format ta atmak istemedim o sekilde verdim geri .