integrate komutundan sonra c:\XP_Slip demissin , buda xp slip dosyasinin C de olmasi gerektigini belirtir oysaki XP_SP2.exe belgelerimde , her ikisni de ya C ye yada belgelerimde ise komutu düzeltin
ee komut yanlis ozaman
öncelikle Cmd ekranini actiktan sonra CD\ komutunu ver ki C ye düs sonrasinda asagidakini kopyala yapistir: XP_SP2.exe /integrate:f:\XP_Slip
yaptıgım hataya bak yaa.bende diyorum neden olmuyor.demekki office 2007 ye sp1 entegre ederkende bu hataya düstüm.cok soalun hocam cd'im oldu.yine dikkatinizle hatamı ortaya cıkardınız ve bana bir kez daha yardımcı oldunuz.tesekkürler. :wink:
bu yöntem cok kısa sürüyor.sadece ben bilmedigimden yapamadım.artık ögrendim gercekten kolay.
birde ben netten office 2007 indirdim ama tek exe hainde indi.Kripteksin paylasmıs oldugu buna benzer entgre etme yoluyla yaptım ve entegre edildi 2007 klasörünün içine.fakat söyle bir durum var;ben bunuz cd ye nasıl yazdıracagım?eger direk atarsam bi anlamı kalmıcak.dosyayı ayıklamadan atılmıs olcak.ben exe'yi nasıl dagıtarak cd2ye sp1 sekliyle atarım?
n lite ile saniyede entegre ettim ve sanıldıgı gibi hiç ibr hata ile karsılasmadım
ne netegrede ne kurulumda ne sistem kullanımında
N lite muhtemelen heryere damgasini vurdugundan ne tamir ederken nede gerekli komutlarda windows bu cd yi taniyacaktir (eski salak versionlari öyleydi yenisinde bunu ortadan kaldirmis olduklarini hic sanmiyorum , umarim yaniliyorumdur) , yineliyorum en garantili ve saglam yöntem hicbir arac kullanilmadan yapilanidir