Cd sürücüsü ve Format sorunu
- rodi
- Kilobyte1
Cd sürücüsü ve Format sorunu
yeni topik acmak istemedim 2 sorunum var:
1.benim cd sürücüsünde sorun var müzik cd disindaki cdleri acmiyo, birde share sitesinde indirggim her seyde "e" yaziyor ve acilmiyor ne yapmaliyim.
2.son olarak xp cd olmadan bilgisayari formatlaya bilirmiyim hepinize cok tesekür ederim buradaki bilgiler cok isime yaradi
1.benim cd sürücüsünde sorun var müzik cd disindaki cdleri acmiyo, birde share sitesinde indirggim her seyde "e" yaziyor ve acilmiyor ne yapmaliyim.
2.son olarak xp cd olmadan bilgisayari formatlaya bilirmiyim hepinize cok tesekür ederim buradaki bilgiler cok isime yaradi
En son rodi tarafından 19 Tem 2006, 09:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 3460 kez
sadece müzik Cd lerini okuyorsa fiziksel bir sorun oldugunu sanmam , sanirim xp ile ilgili birhayli sorununuz var o nedenle önerim iyi bir antivirüs ile taratmaniz , cünkü download sitesinden indirdiginiz herseyde e yazmasi da hayra alamet degil (tabii ki buna bir download manager neden olmuyorsa)
Xp cd siz format atabilmeniz icin dosya sisteminizi bilmemiz gerekir eger NTFS ise Cd olsa iyi olur :) eger FAT32 ise isimiz kolay baska 98 Cd si disketi... formatlanabilecek hersey ile format atilabilir
Xp cd siz format atabilmeniz icin dosya sisteminizi bilmemiz gerekir eger NTFS ise Cd olsa iyi olur :) eger FAT32 ise isimiz kolay baska 98 Cd si disketi... formatlanabilecek hersey ile format atilabilir
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 3460 kez