Kaspersky Ve Firefox

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Kaspersky Ve Firefox

Mesaj gönderen daddy_cool »

Arkadaslar Bende su ana Kaspersky Internet Security 2006 6.0 Var.(Bu siteden indirdim) daha yeni kullanmaya basladim.simdi firefox'u yükledim ama kaspersky firefox'u Engelliyor!yani kaspersky calisirken Firefox internette hicbiryere girmiyor! Kaspersky'yi kapattigim zaman o zaman heryere girebiliyorum!ama Kaspersky'yi tekrar actigim zaman dedigim gibi hicbiryere giremiyorum! Kaspersky de Güvenlik ayarlarini minimuma a cektim ama yine fark etmedi Max'a cektim yine olmadi ! Bi türlü ayarlayamadim sunu! Siz bilen arkadaslarin Yardimini bekliyorum (ve bu aradada benim Firefox cok yavas aciyor sayfalari IE ise ona bakisa cok daha hizli aciyor. firefox'un son sürümü yüklü ama ayarlarini mi yapamadim ne oldu acaba?)Bilgisayara Daha yeniformat attim üstelik virus spy trojan taramasi yaptim temiz cikti pc zaten
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 20919 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Kaspersky internet securityi hic kullanmadim fakat Firefox icin ayni tecrübeleri bende yasadim , kesinlikle i.e (Microsoft internet explorer)daha hizli diyebilirim,birde calisma prensibi olarak önce yazilari sonrasinda resimleri acmasina hic dayanamayip silmistim firefox u , iyi bir browser olabilir fakat ben kesinlikle sevmedim , ve kullanmiyorum , peki kaspersky ile i.e nasil calisiyor=? yani ayni durum i.e de de olusuyormu=?
Kullanıcı avatarı
selll90
Bit
Bit

Mesaj gönderen selll90 »

Firefox u yuklediginiz anda size bir uyari vermistir kav su program internete baglaniyor izin veriyimmi verimiymi .. Sag alta turuncu bir balonla eger siz evet dediyseniz o nedenle engellyor olabilir .. bende hem firefox ve kav securty ayni anda kullaniyorum ve sorunum yok .. ama kav in verdigi uyarilara cok dikkat edin ... kav guvenlik ayarlarinda tam hatirlayamiyorum ama engelli siteler ve ip lerin buludnugu bir alan olacak ....
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Yok hayir Kav Bana FireFox'u yükdedikten Sonra Hic bir uyari Vermedi! Bende uyari vermesini bekliyordum ama ilginctir vermedi! Ama I.E icin vermisti ve bende Bu programi engelli OLMAYANLAR listesine ekledim.Tamam I.E icin Bir sorun yok ama firefox icin sorun var! aslinda ewet Velociraptor'un da dedigi gibi bende pek sevmedim simdi böyle olunca Firefox'u daha önce(PC ye format atmadan önce) fire fox'u kullanmistim ve sanki i.e den daha hizliymis gibi gelmisti ama bilmiyorum :roll: ve sonra pc ye format attim ve simdi de Kaspersky den sonra dedigim gibi FireFox'u yükledim ve sonuc da dedigim gibi Ben bu firefox'u engelli OLMAYANLAR listesine ekledim ama ayarlarini mi tam yapamadim acaba? :roll:
Kullanıcı avatarı
selll90
Bit
Bit

Mesaj gönderen selll90 »

Firefox u engelliler listesinden kaldirdiginda sorun cozulur .. ama kav in bu sekilde hatalara yol actigina rasladim ... Ben firefox u kullaniyorum inanin İE hatirlamiyorum bile bende tarayici siralamasi
1:Firefox
2:Opera
3:İe
4:Netscape

budur ...

Firefox kaldirip kavi devreden cikartip bide o sekilde kurmayi deneyenin firefox u .. sahsen ben hic bir sorun yasamiyorum ... :roll:
Kullanıcı avatarı
uçs
Petabyte3
Petabyte3

Mesaj gönderen uçs »

Firefox'un ''Fasterfox'' adli eklentisini yükleyip kurun,hiz acisindan faydasini görürsünüz.. :)
Kullanıcı avatarı
lion
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen lion »

velociraptor yazdı:Kaspersky internet securityi hic kullanmadim fakat Firefox icin ayni tecrübeleri bende yasadim , kesinlikle i.e (Microsoft internet explorer)daha hizli diyebilirim,birde calisma prensibi olarak önce yazilari sonrasinda resimleri acmasina hic dayanamayip silmistim firefox u , iyi bir browser olabilir fakat ben kesinlikle sevmedim , ve kullanmiyorum , peki kaspersky ile i.e nasil calisiyor=? yani ayni durum i.e de de olusuyormu=?
ya dostum sen hala ie mi kullaniyorsun..senin gibi pc bilgisi olan ve bu konuda tecrübeleri bulunan birine yakistiramadim..ben opera kullaniyorum..ve inanin bana 3 aydir ie yi unuttum ve sildim defterden..samimi söylüyorum..ie kullanmak bir eziyettir..opera kullaniyorum karsima hic reklam cikmiyor..coklu tab sayesinde tek pencerede 10 üzerinde site geziyorum..güvenlik desen zaten sorun yok...hiz desen ie ye 10 basar diyebilirim...ve daha sayamadigim bir cok özelligi icinde barindirmakta..ayrica artik pc otoriteleri firefox ve operadan bahsediyor...sunu da söyleyeyim ie nin 7 versiyonu daha firefox ve opera da olan özellikleri yeni kullanmaya basladi hemde beta olarak yani ie su an teknolojinin cok gerisinde kaldi diyebilirim...size sunu söylemek istiyorum bu bir aliskanlik meselesi belli bir müddet ie den ayrilmak zor gelecek ve eliniz hep ie ye gisecektir,bu direksiyonu sagda araba kullanmaya benzer solda alismisinizdir fakat size zor gelir..ama inanin bana ie yi birakip bir opera ve firefox kullanin tadindan yiyemezsiniz..hele birde ie de olmayan özellikleri ögrendiginizde artik sizin icin ie yi defterden silme zamani gelmistir...:wink:
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Tercih meselesi elbetteki , ben i.e de hic problem yasamadim, hizindan da memnunum.
En son velociraptor tarafından 31 May 2006, 02:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
memati

Mesaj gönderen memati »

genelkurmay baskanima katiliyorum
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Sorun kendi tarafimca hal olmustur arkadaslar! Ama degisik bir sekilde cünkü firefox birden bire update yapmaya basladi ve benim kullandigim sürüm 1.5.0.3 idi. sonra kendi kendine 1.5.0.4 sürümünü update yapmaya basladi ve bitince de Kav bana hemen sordu bu progma izin veriyon mu diye ben de hepsine Tamam dedim ve sorun simdilik hal oldu!
Kullanıcı avatarı
tidus
Bit
Bit

Mesaj gönderen tidus »

topic biraz eski ama bir bilgilendirme yapmak istedim.

Firefox un internetexplorer a göre üstünlügünün baslıcaları sunlar :

1 ) 3-4 gün içersinde alısabildikten sonra kullanım rahatlıgı paha biçilemelz.
2 ) torrent tarzı download programları açıkken ie sitelere girmeye zorlanır ama firefox zorlanmaz. en azından fazla zorlanmaz.
3 ) Çok amatör olan kullanıcılar. olur olmaz internette dolasırken kaptıkları minik spylar yüzünden ie bir sürü sorunla karsılasır

örnegn : about:blank(bos sayfa) daki arama reklamı. paso açılan Pop-uplar.

firefoxda bunun gibi bir sorun yok.

4 ) Pluginler ile çok rahatlatıcı olanaklar sunuyor. - Ayak üstü proxy deistirici falan gibi.
5) Yer-imi toolbarı ise yorumsuz.

zaten ama artık ie7 de aynı özelliklere sahip (kopyacı microsoft nolcak) sizin seçiminiz tabii
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

ben Oprayi cok daha fazla sevdim , dedimya Firefox a degil alismak , sinir bile oluyorum , birsey download edecegim , yok kendisi indiriyor yok onu iptal et download yerini göster , yani ben browserinim tüm hakimiyetini daha bastan kendimde isterim , Firefox en son i.e ile dalga geciyordu ayni duruma düstü , hergün yama ve version cikarir oldular o sebeple benim browser siralamam :
1.Opera:
2.I.e
Torent tarzi programlar hic kullanmam , firefox pluginlerine su anakadar hic ihtiyac duymadim (dedimya kisisel ihtiyaclara göre en iyi browser özelligi degisiyor)
Kullanıcı avatarı
tidus
Bit
Bit

Mesaj gönderen tidus »

haklısın ve ihtiyaçlara görede yeteri kadar browerser mevcut.

bide velociraptor :) torrent isine dal artık ^^ film falan ne varsa torrent de var

.edit : kusura bakmayın kısaltma kullanmısım :roll:
En son tidus tarafından 12 Ara 2006, 17:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Ozaman filim falan ana basligi acalimda sizde alistirin beni bu islere :D
Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen drog_1 »

herkesin ihtiyacı farklı
(velociraptor adminimin adını da ne olur tam yazın)
browser bir araç
kim hangi kasıkla yerse yesin
mühim olan yemegin tadı...