yeni bölümler açalım!!!
- Re@lite
- Kilobyte3
yeni bölümler açalım!!!
yeni bölümler açılmasını
masaya yatıralım diyorum
off topic forumuna döndük
forumu gelistircegini düsünüyorum
yönetime duyurulur
masaya yatıralım diyorum
off topic forumuna döndük
forumu gelistircegini düsünüyorum
yönetime duyurulur
- Unde®minE
- Kilobyte1
kliplerin içine divx bölümü açılabilir..
uydu sistemleri(türksat,hotbird.astra gibi) programlamaları ile ilgili bi bölüm olabilir.
bu aralar hep egitim setleri paylasılıyor.egitim bölümü kesinlikle olabilir..
bunlar sadece öneri....
uydu sistemleri(türksat,hotbird.astra gibi) programlamaları ile ilgili bi bölüm olabilir.
bunlar sadece öneri....
En son Unde®minE tarafından 09 Oca 2008, 18:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Re@lite
- Kilobyte3
undermine geyik yapma lütfenUnDe®MiNe yazdı:kliplerin içine divx bölümü açılabilir..
bunlar sadece önerilerim..kesin açlsın diye talep etmiyorum...tesekkürler..
moderatör ve admin abilerin kızıyor :D
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
arkadaslar onerileriniz icin oncelikle hepinize ayri ayri tesekkur ederiz sordum.com yonetimi adina. ama bizler burada 5 yildir bilgisayar forumu olacagiz dedik. defalarca forumumuzu kaybettik uyelerimizi kaybettik.yine yilmadik dedik ki biz bilgisayar forumuyuz bunun disina cikmayacagiz. ve cikmadik. bundan sonrada bunun disina cikmak istemiyoruz uye girimi fazlalasacak diye bilgilerimizden taviz vermek istemiyoruz...kisa ve oz olarak tum uyelerimize yardimci olmaya calisiyoruz. gerektiginde telefonla bile yardim ettigimiz abilerimiz kardeslerimiz olmustur. ama biz bunlarin disina cikarsak bu tip yardimlarimiz ister istemez azalacaktir ve bundan dolayi da bilgi kaybina ugrama ihtimalimiz dogacaktir.
bu saydigim nedenlerden dolayi forumumuzda yeni bolumler acma taraftari degiliz...hele ki bilgisayar ile ilgili olmayan bolumler acma gibi bir dusuncemiz hic yok. bizim icin onemli olan istenileni istenilen yerde ve hizli verebilmek
saygilarimla
bu saydigim nedenlerden dolayi forumumuzda yeni bolumler acma taraftari degiliz...hele ki bilgisayar ile ilgili olmayan bolumler acma gibi bir dusuncemiz hic yok. bizim icin onemli olan istenileni istenilen yerde ve hizli verebilmek
saygilarimla