Facebook taziye duvarı!!

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Re@lite
Kilobyte3
Kilobyte3

Facebook taziye duvarı!!

Mesaj gönderen Re@lite »

Resim

Türkiye'de üye sayısı 800 bini geçen popüler arkadaslık sitesi Facebook'ta, kaza veya rahatsızlık sonucu yasamlarını yitiren ve haberlere konu olan üyeler, arkadasları tarafından açılan bölümlerde anılıyor.

Sitede birçok kisi için anı ve taziye sayfası açıldı. 30 Kasım 2007'de Isparta'daki uçak kazasında yasamlarını yitiren hostesler ve yolcular, 'Isparta'da kaybettiklerimiz' diye açılan bölümde anılmıstı.

Hosteslerden Mana Topçu adına açılan özel bölümde arkadasları, hakkında düsüncelerini belirtip, fotograflarını yayımlamıstı.

Üsküdar'da önceki gün yeni yılı arkadaslarıyla karsıladıktan sonra taksiyle evine dönerken, trafik kazasında yasamını yitiren Bahçesehir Üniversitesi İletisim Fakültesi ögrencisi 20 yasındaki Tugçe Sakarya için de arkadasları Faceebook'ta bölüm açarak üzüntülerini dile getirdi.

Faceebook üyelerinden bazıları ise Tugçe'yi tanımadıkları halde üzülüp duygularını aktararak, "Kendisini tanımıyorum ama çok üzüldüm. Ailesinin arkadaslarının bası sag olsun, basımız sag olsun. Huzur içinde yat Tugçe melekler hep yanında olsun" yorumları yazdı.

Türkiye'nin birçok kentinde ölen çok sayıda kisi için de arkadasları sayfa açıp, ailelerine internetten bassaglıgı dileginde bulunuyor. Bazı kisiler de ölen yakınlarının, arkadaslarında bulunan tüm fotograflarına ulasmak için Facebook'tan sayfa açıyor.

Bu sayfalarda yıllar önce kaybettigi arkadasını arayan kisiler, kimi zaman ölüm haberiyle yıkılıyor. Anı sayfası açılan kisilerden Hayati Tekkaya'yı Facebook'ta arayan ve öldügünü ögrenen bir arkadası da, en son 2003'te görüstügü arkadasının vefat haberiyle üzüntüye
boguldu.

Resim
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

bi bu eksikti
Kullanıcı avatarı
scknylmz35
Byte4