güncelleme yapamıyorum!
- dnzbzkn
- Megabyte2

güncelleme yapamıyorum!
arkadaslar bilgisayarima güncelleme yapamiyorum.sistemi dün xp cd si ile onardiktan sonra olustu hersey.kendi pc mde bulunan daha önce burdan indirdigim güncellestirme paketini yükledim.ayrica netten 11 adet güncelleme indirmem gerekiyordu.fakat yükle diyorum ve hepsi iptal oluyor yüklenemiyor.microsoft update girip deniyim dedim yine olmadi.ne yapicam.yardimlarinizi bekliyorum.

- nejdet54
- Byte2

- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
- dnzbzkn
- Megabyte2

cd yi taktim.kur dosyalari inceledi.c d bölümleri gsterdi onar dedim onardi.hiçinbirsey degismedi onarirken.bikaçin program disinda ie7 ie6 oldu.mp11 mp10 oldu.bu gibi farkliliklar disinda.birde tekrar legal hale getirdim.ama böyle bir sorun ilk kez geliyor basima.öncedende onariyordum hiçin yasamamistim.
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
- Laneth
- Gigabyte1

Re: güncelleme yapamamıyorum!
dnzbzkn yazdı:arkadaslar bilgisayarima güncelleme yapamiyorum.sistemi dün xp cd si ile onardiktan sonra olustu hersey.kendi pc mde bulunan daha önce burdan indirdigim güncellestirme paketini yükledim.ayrica netten 11 adet güncelleme indirmem gerekiyordu.fakat yükle diyorum ve hepsi iptal oluyor yüklenemiyor.microsoft update girip deniyim dedim yine olmadi.ne yapicam.yardimlarinizi bekliyorum.
Çözüm
Bu sorunu gidermek içinin, karsidan yükleme dizinini kaldirin ve güncellestirme konumlarini yeniden ziyaret edin. Bunu yapmak içinin asagidaki adimlari izleyin:1. Otomatik Güncellestirmeler hizmetini durdurun. Bunu yapmak içinin asagidaki adimlari izleyin:a. Baslat'i tiklatin, Çalistir'i tiklatin, services.msc yazin ve Tamam'i tiklatin.
b. Otomatik Güncellestirmeler hizmetini sag tiklatin ve Durdur'u tiklatin.
c. Hizmetler eklentisini simge durumuna küçinültün.
2. SoftwareDistribution dizinini yeniden adlandirin. Bunu yapmak içinin asagidaki adimlari izleyin: a. Baslat'i tiklatin, Çalistir'i tiklatin, cmd yazin ve Tamam'i tiklatin.
b. cd %windir% yazin ve ENTER tusuna basin.
c. ren SoftwareDistribution SDTemp yazin ve ENTER tusuna basin.
d. exit yazin ve ENTER tusuna basin.
Not %windir%\softwaredistribution klasörünü kaldirdiginizda, Windows Update Web sitesinin "Güncellestirmeleri Gözden Geçinir" bölümündeki geçinmis listesi silinir. Bu eylem, bilgisayarinizda yüklü olan güncellestirmeleri etkilemez. Sonraki güncellestirmeler geçinmis listesinde görünecektir.
3. Otomatik Güncellestirmeler hizmetini baslatin. Bunu yapmak içinin asagidaki adimlari izleyin:a. Hizmetler eklentisinin ekrani kaplamasini saglayin.
b. Otomatik Güncellestirmeler hizmetini sag tiklatin ve Baslat'i tiklatin.
c. Hizmetler ek bileseni penceresini kapatin.
4. Windows Update Web sitesini, Microsoft Update Web sitesini veya WSUS sunucusunu yeniden ziyaret ederek güncellestirmeyi yeniden karsidan yükleyin.
5. Ayni hatayi almaya devam ederseniz, 1. ile 3. adimlar arasini düzgün gerçineklestirdiginizi dogrulayin.
6. Güncellestirmeyi yine de yükleyemezseniz, asagidaki Microsoft Bilgi Bankasi makalesine bakin:
906602 (http://support.microsoft.com/kb/906602/) Windows Update, Microsoft Update ve Windows Server Update Services yükleme sorunlari nasil giderilir
ALINTIDIR
veya asagidaki programi indir, kullamim kilavuzu içinindedir
------(geçersiz link)------ 86130413/Dial-a-fix-v0.60.0.24.rar.html