22 yasindaki İngiliz gençin kiz, nisanlisi ve annesini ayni yatakta yakaladi. Cep telefonuyla olayin fotograflarini çinekip, ibret olsun diye Facebook’a koydu
İngiltere’nin Bristol kentinde yasayan Shelley Buddington, belki de bir gençin kizin basina gelebilecek en kötü deneyimi yasadi. Geçinen hafta okuldan sonra sürpriz yapmak içinin haber vermeden annesinin evine giden 22 yasindaki Shelly, yukari kattan seslerin geldigini duydu. Gençin kiz, “Yavas, ellerin buz gibi... Beni gidikliyorsun... Ne haylaz seysin sen öyle.... Bir yakalanirsak var ya...'' gibi konusmalar duyunca merakla annesinin odasina girdi. 43 yasindaki annesi Lesley Buddington ve nisanlanmayi planladigi 22 yasindaki sevgilisi Andrew ayni yataktaydi. Buddington, hemen cep telefonunu çinikardi ve olayi fotografladi. Sonra “annesinin can havliyle yari çiniplak bir sekilde yataktan kaçinarkenki görüntülerini'' Facebook’taki sayfasina koydu. Piskin nisanli ise “Ben onlari zorlamadim ki. Siz de benim yerimde olmak isterdiniz, beni kandirmayin''dedi.
Kaynak: Milliyet