Arkadaslar makinemde Vistamizer yüklü ve fotografta kirmizi ile gösterdigim çinubuk yazisini degistiremiyorum.Bu çinubukda yazili olanlarda bana bankacilik ve web dizayn islemlerinde çinok llazim.Masaüstü ayarlarinda denedim fakat olmadi.Yardimlariniza simdiden tesekkürler,iyi bayramlar...
vistamizerle gelen styler programcigini açin.fontlardan bir bak fontlarda degisik bir font sectiysen olur.örn:hepsini comic sans fontunu kullan böyle bir sorun oluyormu bidaha bak.
evet bu görüntüyü yapabilimekte.stylerla cok iyi düzenlenbiliyor xp.tavsiye ederim kullanilmasi gereken bir program.bende 1.5 sürümü vardi.2.0 sürümü cikti.eskisini silip yenisini kurcam.tavsiye ederim kullan.diger theme programlari gibi kalinti birakmiyor.cok temiz bir program.
Viztamizer i sirf bu sorun yüzünden kaldirdim ve vista transformasyon pack 8 kurdum fakat makinenin ..... etti! simdi tekrar vistamizer kuracagim,dnzbzkn tavsiyene tesekkürler..
Not: Styler programindan tüm fontlari comicsans yaptim ama sorun devam ediyor...
transformation paclerin en iyisi bence 5.5 sürümydü.baslat kesikti ama hiçinbir sorun cikarmiyordu pc.kaldirdiginda kalintilari arkasinda birakiyor ama 8.0 dan daha iyi.vistamizer 2.1.1 sürüü cikmis velociraptor hocam vermis forumda.istersen birde onu kur bakalim devam edecekmi ayni sorun.