Araç çubuğu

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
abraxas07
Kilobyte2
Kilobyte2

Araç çubuğu

Mesaj gönderen abraxas07 »

Resim

Arkadaslar makinemde Vistamizer yüklü ve fotografta kirmizi ile gösterdigim çinubuk yazisini degistiremiyorum.Bu çinubukda yazili olanlarda bana bankacilik ve web dizayn islemlerinde çinok llazim.Masaüstü ayarlarinda denedim fakat olmadi.Yardimlariniza simdiden tesekkürler,iyi bayramlar...
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

Abi sanirim tema ile ilgili bir problem normal sartlarda öyle olmamasi lasim bildigim kadari ile bir ayari yok xp altinda temayi kaldirman gerekiyor
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen dnzbzkn »

vistamizerle gelen styler programcigini açin.fontlardan bir bak fontlarda degisik bir font sectiysen olur.örn:hepsini comic sans fontunu kullan böyle bir sorun oluyormu bidaha bak.
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen N2O »

Vistamizer tüm bu görüntüyü yapiyormu ? yoksa bu vistami ben anlamadim ?
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen dnzbzkn »

evet bu görüntüyü yapabilimekte.stylerla cok iyi düzenlenbiliyor xp.tavsiye ederim kullanilmasi gereken bir program.bende 1.5 sürümü vardi.2.0 sürümü cikti.eskisini silip yenisini kurcam.tavsiye ederim kullan.diger theme programlari gibi kalinti birakmiyor.cok temiz bir program.
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen N2O »

peki sagol deneyecegim.
Kullanıcı avatarı
abraxas07
Kilobyte2
Kilobyte2

Viztamizer i sirf bu sorun yüzünden kaldirdim ve vista transformasyon pack 8 kurdum fakat makinenin ..... etti! simdi tekrar vistamizer kuracagim,dnzbzkn tavsiyene tesekkürler..
Not: Styler programindan tüm fontlari comicsans yaptim ama sorun devam ediyor... :cry:
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen dnzbzkn »

transformation paclerin en iyisi bence 5.5 sürümydü.baslat kesikti ama hiçinbir sorun cikarmiyordu pc.kaldirdiginda kalintilari arkasinda birakiyor ama 8.0 dan daha iyi.vistamizer 2.1.1 sürüü cikmis velociraptor hocam vermis forumda.istersen birde onu kur bakalim devam edecekmi ayni sorun.
Kullanıcı avatarı
abraxas07
Kilobyte2
Kilobyte2

Tranformasyon pack makineyi mahvetti,vistamizer mükemmel ama araçin çinubugundaki yazi karakteri sorununu çinözemedim...