Wot Çok Önemli Firefox Eklentisi

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Squirrel
Kilobyte4
Kilobyte4

Wot Çok Önemli Firefox Eklentisi

Mesaj gönderen Squirrel »

Resim

Wot Firefox eklentisi arama motorlarinda arama yapildigi zaman çinikan linklerin güvenilir olup olmadigi konusunda kirmizi, sari, yesil ve gri renkli isaretler ile sizi uyarmaktadir.

Böylelikle linke tiklama tiklamama konusunda sizi bilgilendirmekte ve rahatlatmakta ve sizi olasi tehlikeli sitelerden korumaktadir.Ayrica adres çinubugunda bir pencere açinarak size sitenin güvenli, güvensiz, çinok güvenli bir site olup olmadigi konusunda yazili bilgi de vermektedir.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3456
Kullanıcı avatarı
mayhemious
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen mayhemious »

ben firefox kullanirken bu eklentiyi denedim. linklerin güvenilir olduguna kullanici karar veriyor. ben sevmemistim
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen dnzbzkn »

mcaffe siteadvisor programini ie7 de kullaniyorum bu programa cok benziyor.gayet iyi sonuclar buluyor.pc ye virüs girmiyorsa bir nedenide steadvisordan kaynaklaniyor.
Kullanıcı avatarı
Squirrel
Kilobyte4
Kilobyte4

mayhemious yazdı:ben firefox kullanirken bu eklentiyi denedim. linklerin güvenilir olduguna kullanici karar veriyor. ben sevmemistim
ben demedim bunu kendisi verdi

Resim
Kullanıcı avatarı
mayhemious
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen mayhemious »

@NFK iste buna kullanicilar karar veriyo :) yani o site ne tip problem içineriyo? amerikaya hakaret mi ediyo? ben sevmiyom önüme çinikan böle seyleri :)
Kullanıcı avatarı
Squirrel
Kilobyte4
Kilobyte4

mayhemious yazdı:@NFK iste buna kullanicilar karar veriyo :) yani o site ne tip problem içineriyo? amerikaya hakaret mi ediyo? ben sevmiyom önüme çinikan böle seyleri :)

o zaman söyle dinleyelim herhangi bir nedenle mimlenmis sitelerde bu uyari çinikiyor istersek güvenliye çinevirebiliyoruz ve yahut istedigimiz bir siteyi mimleyebiliyoruz dogrumudur

simdi anladim mayhemious :)