Kablosuz İnternete Geçtim Fatura 70 YTL oldu
-
Hakan1
- Byte1

Kablosuz İnternete Geçtim Fatura 70 YTL oldu
Arkadaslar, 2 ay önce kablosuz modem aldım, ilk ay 29 YTL (kotalı) fatura normal..
İkinci ay 65 YTL
Üçüncü ay 65 YTL
Aralık ayı daha 8 gün oldu kota 10 GB olmus,
Kablosuz sifre koydum (WPA kisisel bölümünde) ,
Kablosuz aglarda sifre korumalı diye gözüküyor benim ag ama birisi giriyor mutlaka...
Ama nasıl girmekse 1 haftada 10 GB gitmis...
Ne yapmalıyım arkadaslar...
simdiden tesekkürler..
İkinci ay 65 YTL
Üçüncü ay 65 YTL
Kablosuz aglarda sifre korumalı diye gözüküyor benim ag ama birisi giriyor mutlaka...
simdiden tesekkürler..
- mayhemious
- Kilobyte4

Re: Kablosuz İnternete Geçtim Fatura 70 YTL oldu
Bu yüzden kablosuz a geçis yapmadım... web de gezinirken hemen her warez sitesinde kablosuz ag hack programları görüyorum... yani bu hack olayını yapmak için çok fazla çaba sarfetmenize gerek yok.. ama bildigim kadarıyla korunması da o kadar zor... ayrıca sadece ondan kaynaklı olmaya bilir... bilgisayarınızda spy olabilir de... tavsiye ag a da sifre koymanız.. umarım daha iyi bir yolu vardır. ha bir de kullanmadıgınız zamanlarda mutlaka modemin fisini çekin... tahminen yakın komsularınızdan biri geceleri sizin hattan film download ediyo :) bilin ki bir LAMER sizin hattınızı kullanıp illegal olaylara bulasırsa direkt olarak sorululuk size ait...Hakan1 yazdı:Arkadaslar, 2 ay önce kablosuz modem aldım, ilk ay 29 YTL (kotalı) fatura normal..
İkinci ay 65 YTL
Üçüncü ay 65 YTL
simdiden tesekkürler..
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21735 kez
- Bekir 65
- Megabyte3

valla bende WLAN i biraktim, ztn bozulmustu, ben herzaman kablo kullaniom :D Sadece laptop um var, ona da tabi WLAN gerek li :D Yoksa PC icin SADECE kablo :Dvelociraptor yazdı:gecen sene ,15 yasinda bir hacker , en güvenli kablosuz agi kirma rekoru kirmisti 20 sn , nasilini bende bilmiyorum , ama , kablosuza sonsuza kadar hayir diyorum (bu arada 3 yil kablosuz kullandim)
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
sınırsızsan eyvallahta sınırlıysan kablosuz sakat
ayrıca sadece gösteris için kablosus alanlar var onlar zaten budala
laptopun varsa üniversite ortamında isen cafelerde filan kablosusuz tadına doyulmuyor sınırsız bedava giriyorsun
ama evde mevde sakat bende hayatta kullanmam sınırısz olmama ragmen kendime yediremem birilerinin benden veri çekmesini yada girmesini
ayrıca sadece gösteris için kablosus alanlar var onlar zaten budala
laptopun varsa üniversite ortamında isen cafelerde filan kablosusuz tadına doyulmuyor sınırsız bedava giriyorsun
ama evde mevde sakat bende hayatta kullanmam sınırısz olmama ragmen kendime yediremem birilerinin benden veri çekmesini yada girmesini
Selam arkadaslar.
Bende degisik bir yorum yapmak istiyorum.
Öncelikle hemen baskasi giriyor diye süpheye kapilmayin.Eger süphenizde israr ediyorsaniz kablosuz modemin ayarlarina girip kimler ve kac kisi sizin modeme giriyor ögrenebilirsiniz.Genelde butun kablosuz modemlerde bu ayar vardir.
Ama benim tahminim baskasi girdigi icin degil Kablosuz modemlerim sürekli internete bagli olmasindan kotanin yükseldigini tahmin ediyorum.
yani siz bilgisayarinizi kapattiginizda bile modem acik oldugu icin azda olsa veri alis verisi devam ediyor,ve bu olayda kotaya yansiyor.
SAYGILARIMLA...
Bende degisik bir yorum yapmak istiyorum.
Öncelikle hemen baskasi giriyor diye süpheye kapilmayin.Eger süphenizde israr ediyorsaniz kablosuz modemin ayarlarina girip kimler ve kac kisi sizin modeme giriyor ögrenebilirsiniz.Genelde butun kablosuz modemlerde bu ayar vardir.
Ama benim tahminim baskasi girdigi icin degil Kablosuz modemlerim sürekli internete bagli olmasindan kotanin yükseldigini tahmin ediyorum.
yani siz bilgisayarinizi kapattiginizda bile modem acik oldugu icin azda olsa veri alis verisi devam ediyor,ve bu olayda kotaya yansiyor.
SAYGILARIMLA...
- abraxas07
- Kilobyte2

-
Hakan1
- Byte1

Arkadaslar yorumlariniz içinin tesekkürler.
Yorumlarinizi degerlendirecek olursak bunun güvenli bir yolu yok ve en saglami kablosuzdan vazgeçinmek.
Dizüstü bilg. rahatligindan da feragat etmek demek oluyor.
Yorum yazan tüm arkadaslara tesekkürler.
sifrelerimi degistirdim, 1 ay daha böyle fatura gelirse kabloluya geri dönüs yapiyorum. Bakalim!
Yorumlarinizi degerlendirecek olursak bunun güvenli bir yolu yok ve en saglami kablosuzdan vazgeçinmek.
Dizüstü bilg. rahatligindan da feragat etmek demek oluyor.
Yorum yazan tüm arkadaslara tesekkürler.
sifrelerimi degistirdim, 1 ay daha böyle fatura gelirse kabloluya geri dönüs yapiyorum. Bakalim!