Pardus 2007.3 Lynx lynx

Linux ve Unix tabanli isletim sistemlerini hep beraber tanıyıp öğreneceğiz.
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Pardus 2007.3 Lynx lynx

Mesaj gönderen Kripteks® »

Resim

Son ve güncel sürümdür

iste site link....

http://www.pardus.org.tr/indir.html

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen N2O »

Pardus 2007 isletim sisteminin güncellenmis ara sürümü Pardus 2007.3 Lynx lynx ...
Pardus, kullanıcılarına en güncel uygulamaları ve en son güvenlik yamalarını da internet üzerinden GNU GPL Genel Kamu lisansı ile özgürce saglıyor. Bu güncellemelerin boyu zamanla oldukça yüksek degerlere ulasıyor ve kurulum ardından tüm güncellemelerin çekilmesi hem kurulum zamanını, hem de internet kullanımını artırıcı etki yapıyor. Bu sakıncayı ortadan kaldırmak için Pardus ekibi, ortalama üç aylık periyotlarla güncellenmis ara sürümler yayınlıyor. Pardus teknolojilerinde yapılan son degisiklikler de bu ara sürümlerle kullanıcılara ulastırılabiliyor.
Güncellenmis ara sürümler, Türkiye'ye özgü ya da soyu tehlikede hayvanların Latince isimlerini sürüm adı olarak tasıyorlar. Pardus 2007.3 ismini tüm dünyada rastlanan en bilinen Vasak ailesinin Anadolu'ya özgü bir alt türü olan Lynx lynx 'den alıyor...
Yeni özellikleriyle otomatik olarak bulundugunuz yeri tanıyan Ag yöneticisi, daha hızlı bir PiSi, baslatılabilir disk seçimi yapabildiginiz yeni YALI ve birçok güncel özgür uygulamaya ulasmak için Pardus'larınızı güncelleyebilir ya da yeni sürümü indirebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
İ-Z-İ
Bit
Bit

Mesaj gönderen İ-Z-İ »

Kurdum ve son bir haftadır deniyorum,Beta sürümü olmasına karsın (ufak tefek hatalar olsada) bence ne xp nede vista,Linux'un yanında halt etmis...
Arkadaslar size acizane tavsiyem,mutlaka kullanın,microsoft adını duymak bile istemiyeceksiniz,,
Örnek:Evimde olan iki pc den donanım olarak düsük performanslı olan'a kurdum,
512Ram
256 Mb ekran kartı
80 Gb Hdd
Bir sistemde,aynı anda dvd,seyredip,müzik dinleme,ve dosya indirdim,hiç bir kasma veya takıntı olmadı,,
Bunu xp de sorunsuz yapamadım ,vista,dan bahsetmiyorum bile,,,
imkanları xp den çok sisteminizle oynama modifiye etme sansınız çok fazla,antivirüs programlarıyla ugrasmak zorunda degilsiniz,
Kesinlikle tavsiye ederim.Hata her sistemde vardır ve var olacaktır,microsoftun ürünleri kadar hatalı bir sistem kullanmanızı tavsiye etmiyorum...Kurun rahat edin..En azından Özgürlügünüz için..
Saygılar..
baronsavas
Bit
Bit

Mesaj gönderen baronsavas »

yazıcıyı görmeme oyunlarda filan tanımama sorunu olurmu yaw pardus 2007de

“Linux ve Unix tabanli isletim sistemleri” sayfasına dön