bir programın kullanma klavuzu türkcelestirme

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
proled
Byte3
Byte3

bir programın kullanma klavuzu türkcelestirme

Mesaj gönderen proled »

valla konuyu nereye açacagımı bilemedim insallah yanlıs degildir:

Arkadaslar,İngilizceden anlayan bir arkadas ;bir programın kullanma klavuzu olan bu dosyayı Türkçeye çevirirse çok mutlu olurum.(toplam 16 cümle)

Yalnız çeviren arkadas olursa ricam su: çeviriyi yaparken 1 2 3 4….diye kategoriklendirerek çeviriyi yaparsa sevinirim; klavuza bakınca nedenin anlasılır

Kod: Tümünü seç

http://rapidshare.com/files/69151338/Guide.rar
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

1) regshot i baslat scan dir i kontrol et ve windows sil

2) 2st shot yazan yere tikliyoruz ve sonra acilir pencere acildiginda shot yazana tikla

3) uygulamayi yukle

4) uygulamayi yukledikten 2nd shot yazana tikla ve pencere asagi indiginde shot yazan yere tikla

5) compare yazan sekmeye tikla

6) karsiniza gelen text dosyasina bakin HKU, HKEY_CURRENT_USER olacakti ve HKLM, HKEY_LOCAL_MACHINE olacakti

7) baslat / calistir diyoruz acilan pencereye regedit yaz tekrar text dosyasina bak. cogu zaman SOFTWARE ve Software hakkinda endiselenebilirsiniz

8) sag tiklayip export deyin

9) portable.reg olarak kaydet

10) yeni bir klasor olustur ve "temp" diye cagir cikan anahtarlari "temp"e kopyala

11) kopyaladigin anahtara sag tikla ve edit de. HKEY.EG: HKEY_CURRENT_USER / software / jetcar

12) exenin ikonunu masaustune cikar

13) kurulum dosyasini masaustune kopyala yapistir

14) SciTE ile Universal POrtable Script.au3 u ac. ilk satirdaki filename.reg in ismini degistir portable.reg olarak. 2. satirda appname.exe yi calistiracagin exe olarak ismini degistir. 3. satirda fileneam.reg ismini partable.reg olarak degistir

15) scripti kaydet

16) scripti baslat
Kullanıcı avatarı
proled
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen proled »

sagol kardes tesekkür ederim,Masallahın var herkese yardım için kosuyorsun
saglıcakla...
Kullanıcı avatarı
nuri baba
Kıdemli üye
Kıdemli üye

Mesaj gönderen nuri baba »

proled yazdı:sagol kardes tesekkür ederim,Masallahın var herkese yardım için kosuyorsun
saglıcakla...
Kesinlikle katılıyorum ayrıca Burak kardesime çok tesekkür ediyorum herkese yardıma çabaladıgı için
Kullanıcı avatarı
mayhemious
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen mayhemious »

burak_dalkir yazdı:1) regshot i baslat scan dir i kontrol et ve windows sil

2) 2st shot yazan yere tikliyoruz ve sonra acilir pencere acildiginda shot yazana tikla

3) uygulamayi yukle

4) uygulamayi yukledikten 2nd shot yazana tikla ve pencere asagi indiginde shot yazan yere tikla

5) compare yazan sekmeye tikla

6) karsiniza gelen text dosyasina bakin HKU, HKEY_CURRENT_USER olacakti ve HKLM, HKEY_LOCAL_MACHINE olacakti

7) baslat / calistir diyoruz acilan pencereye regedit yaz tekrar text dosyasina bak. cogu zaman SOFTWARE ve Software hakkinda endiselenebilirsiniz

8) sag tiklayip export deyin

9) portable.reg olarak kaydet

10) yeni bir klasor olustur ve "temp" diye cagir cikan anahtarlari "temp"e kopyala

11) kopyaladigin anahtara sag tikla ve edit de. HKEY.EG: HKEY_CURRENT_USER / software / jetcar

12) exenin ikonunu masaustune cikar

13) kurulum dosyasini masaustune kopyala yapistir

14) SciTE ile Universal POrtable Script.au3 u ac. ilk satirdaki filename.reg in ismini degistir portable.reg olarak. 2. satirda appname.exe yi calistiracagin exe olarak ismini degistir. 3. satirda fileneam.reg ismini partable.reg olarak degistir

15) scripti kaydet

16) scripti baslat
thinstallin yaptıgını manuel olarak yapıyor :) thinstall varken bosuna zahmet fakat acil durumlarda hala bu yöntemi kullanıyorum :wink:
Kullanıcı avatarı
proled
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen proled »

bilgilendirdin için sagol mayhem,bu bilgiyi verdigin iyi oldu
Kullanıcı avatarı
gige
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen gige »

odin yazdı:
proled yazdı:sagol kardes tesekkür ederim,Masallahın var herkese yardım için kosuyorsun
saglıcakla...
Kesinlikle katılıyorum ayrıca Burak kardesime çok tesekkür ediyorum herkese yardıma çabaladıgı için
arkadaslar size katılıyorum burak yardımların için çok tesekkürler biz de sana yardımcı olmak isteriz ama pc den pek anlamıyoruz
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

ne demek arkadaslar lafi bile olmaz. elimizden geldigince yardimci olabilmeye calisiyorum. eninde sonunda bu yardimlari karsiliksiz yapiyoruz....

saygilarimla

“Genel bilgiler ve ipuçları” sayfasına dön