Bios ayarlarini nasil yapabilirim..

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 17030 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

eXtra yazdı:eskiden cok hizliydi ama format atim cok yavasladi.. programlari, pencereleri cok yavas aciyor ve kapatiyor.. ama biostan kaynaklanmadigi icin sorunu arastiracam olmasa tekrar bi temiz format denicem..

Her Formatin Ayni olmadigini format ata ata ögrendim (ilginctir) bende de baazi formatlardan sonra sistemi zorlayan birseyler oldugunu hissettigim cok oldu , fakat elbetteki
1.Virüsler
2.HDD in cok dolu olmasi
3.Sistem uyusmazliklari ve cok fazla program yüklenmis olmasi ....... gibi bircok neden olabilir , Ben genelde yeniden format atiyordum
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Ewet ya arkadaslar benim bir arkadasimda da PIII 1.0 Ghz 640 MB ram ve 30 GB hard disk war! warya eskiden acayip hizli calisiyodu sanki 2 kati hizda calisiyodu ama simdi nedense cok agirlasti.ama eskiden 98 yüklüydü ve simdi xp yüklü ama xp bunu bukadar yazaslatamaz ki xp yi ilk yükledigi zamanlar da makina cok hizliydi ama simdi kac kere format atilmasina karsin pc de yani asiri bir yavaslama var. bios ayarlarindan olabilecegini pek düsünmüyom cünkü kac kere bios ayarlarini resetledim ama n biliyim pc asiri derecede yavas yavas yaw neden acaba sizce?

“Genel bilgiler ve ipuçları” sayfasına dön