Vixta.org: Vista Gibi Linux

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
y@semin
Kilobyte2
Kilobyte2

Vixta.org: Vista Gibi Linux

Mesaj gönderen y@semin »

Resim

Linux sürümleri de gittikçe renklenerek Windows Vista gibi isletim sistemlerinin görselligini yakalıyor ve hatta geçiyor. Vixta bunlardan birisi.

Her ne kadar isletim sistemi henüz çok gelismis olmasa da ve gidecek daha çok yolu olsa da, Vixta.org, umut vaat eden bir proje. Yalnızca görünüm degil kullanılabilirlik açısından da önemli hedefler içeriyor. En büyük hayal ise kesinlikle tamamen tak-çalıstır destegi sunmak.Gerçi su an için tamamen açık/özgür sürücülerle ütopyadan ibaret olan bu arzu bu tür projelerin artmasıyla beraber çözülmeye ve hafifletilmeye aday. Tabii hiçbir isletim sistemi bu konuda mükemmel degil.

Alıntıdır..
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

ama hala kodlarla calisilan bolumleri var ve buda insanlari uzaklastiriyor aslinda cok dha iyi bizler icin ama kullanimi biraz zorlasiyor. bir kac kere kurup denedim ama ag baglantilari surekli gerektigi icin aninda ag abglanti sihirbazi devreye girmediginden linux u windows a abglamakta sorun yasadim ve kaldirmak zorunda kaldim. ama kullanimi ve ozellikle nete baglanimi cok guzeldi ve hizliydi

bu arada paylasim icin tesekkurler