driver klasoru nerde olabilir
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
driver klasoru nerde olabilir
arkadaslar driver diye bir klasor olmasi lazim. bilgisayardaki tum yuklu olan driverlarin bulundugu bir klasor ama kesin yerini hatirlamiyorum. ve system32nin icindeki drivers klasoru degil.
yada ornekle anlatacak olursak elimde bir bilgisayar ne anakari nosunu biliyoruz ne de baska biseyi cd side yok. bu sistemin icindeki driver lari nasil alabiliriz????
yada ornekle anlatacak olursak elimde bir bilgisayar ne anakari nosunu biliyoruz ne de baska biseyi cd side yok. bu sistemin icindeki driver lari nasil alabiliriz????
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12426 kez

sanirim üstteki resim bir driverin nerelere yayildigini anlatiyor , ama yinede driver genius (arama yaparak forumda basliklara ulasabilirsiniz) gibi programlar bunun yedegini alabiliyorlar , ne yapmak istedigini tam anlamadim
Driver listemizi nasil görürüz:
viewtopic.php?t=6510
- proled
- Byte3
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
elimde bir laptop i-friends marka.yalniz bu laptopla ilgili hic bir driver bulamadim.isletim sistemi ingilizce turkeceye cevirecegim yeniden kuracagim once turkcelestirme programlarini kullanayim dedim o kadar arama yaptim forumda hatirliyorum verilmisti bir yerlerde ama ismini ve hangi forum oldugunu unuttugum icin vazgecmistim.tek tek baktim biraz ama bulamayinca canim sikildi. bende aramayi biraktim. yeniden format atacagim. ama drover sorunu cikti bu seferde karsima...velociraptor yazdı:ne yapmak istedigini tam anlamadim
- velociraptor
- Yottabyte4
- scknylmz35
- Byte4
- İletişim:
ben bu programı kullanıyorum. bir kere D'ye kopyaladım tüm driverleri simdi hiç çekinmeden format felan atabiliyorum. Nasılsa bütün driverlar duruyo orada 

Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/66551087/Driver_Yedek_Alma_Programi.rar
Rar pass: www.sordum.com
- velociraptor
- Yottabyte4
Driverlari manuel yedeklemek:
Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster seçenegini seçelim menüyü asaggı kaydıralim orada korunan isletim sistemi dosyalarını gizle seçeneginin onay isaretini kaldıralim. C:/windows klasörünün içine girelim ve orda :
1. inf adlı bir gizli klasör var o klasörü d: diske yopyalayalim
2. C:/windosw/system32 sistem32 klasörünü d: diske kopyalayalim
C ye format atalim ve yeni xp mizi kuralim .
3. D ye attigimiz inf ve system32 dosyalarini dvd ye yazdiralim
Aygıt yöneticisine gidelim ve yükleyecegimiz donanımları seçelim ileri diyelim ve dvd Rom umuzu gösterelim (dvd ye yazdirmak kendinin otomatik bulmasi acisindan önemli yoksa manuel tek tek her driveri denemeniz gerekir
ALINTIDIR (Denemedim)
Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster seçenegini seçelim menüyü asaggı kaydıralim orada korunan isletim sistemi dosyalarını gizle seçeneginin onay isaretini kaldıralim. C:/windows klasörünün içine girelim ve orda :
1. inf adlı bir gizli klasör var o klasörü d: diske yopyalayalim
2. C:/windosw/system32 sistem32 klasörünü d: diske kopyalayalim
C ye format atalim ve yeni xp mizi kuralim .
3. D ye attigimiz inf ve system32 dosyalarini dvd ye yazdiralim
Aygıt yöneticisine gidelim ve yükleyecegimiz donanımları seçelim ileri diyelim ve dvd Rom umuzu gösterelim (dvd ye yazdirmak kendinin otomatik bulmasi acisindan önemli yoksa manuel tek tek her driveri denemeniz gerekir
ALINTIDIR (Denemedim)
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
- velociraptor
- Yottabyte4
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim: