Nasreddin Hoca Vs Kayyum...!!!

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2704 kez

Nasreddin Hoca Vs Kayyum...!!!

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Nasreddin Hoca Şenlikleri'nde kayyum gerginliği! Temsili Hoca’nın esprisi AKP'li vekili kızdırdı

Konya’da düzenlenen Nasreddin Hoca Şenlikleri'nde, temsili Nasreddin Hoca’yı canlandıran oyuncu Müfit Can Saçıntı’nın "kayyum" göndermeli mizahı AKP Milletvekili Mehmet Baykan’ın tepkisini çekti. Küplere binen Baykan alanı terk etti.
Resim
AKP'li Vekil Neye Sinirlendi/Sinirlenmiştir.

Temsili Nasreddin Hoca olarak mikrofonu alan Müfit Can Saçıntı, konuşmasında kayyumlara gönderme yaptı. Saçıntı şunları söyledi:

Bugün nasip oldu, Nasreddin Hoca’nın eşeğine kayyum olarak atandım. Bu şenlikte Bulgar dansçılarımız varmış. Onlar duymuş, soruyor bana ‘Kayyum nedir?’ Nasıl anlatayım Türk olmayan birine kayyumu? Dedim ki; kardeşim sen birini sevdin, o da seni sevdi, evlendiniz... Gerdek sabahı bir uyanıyorsun, eşinin yerinde bir Mahmut var. O Mahmut’a kayyum diyoruz, ne diyelim.

Kaynak :
https://halktv.com.tr/turkiye/nasreddin ... i-1040957h
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2704 kez

Re: Nasreddin Hoca Vs Kayyum...!!!

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Bugün nasip oldu, Nasreddin Hoca’nın eşeğine kayyum olarak atandım. Bu şenlikte Bulgar dansçılarımız varmış. Onlar duymuş, soruyor bana ‘Kayyum nedir?’ Nasıl anlatayım Türk olmayan birine kayyumu? Dedim ki; kardeşim sen birini sevdin, o da seni sevdi, evlendiniz... Gerdek sabahı bir uyanıyorsun, eşinin yerinde bir Mahmut var. O Mahmut’a kayyum diyoruz, ne diyelim.
:lol: :lol: :lol: :lol: