Windows Etkinleştirme Penceresi
-
hakanerhan
- Bit

Windows Etkinleştirme Penceresi
Arkadaslar Acilen Windowsu Etkinlestirmem lLagzım Formatta Atmak İstemiyom Regedit ayarlarını geriye adıgımda tüm ayarlarım ucuyor sadece etkinlestirme penceresini aktif etmek için bi reg dosyası varmı sistemim win xp home
- mavigece
- Megabyte1

- İletişim:
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/75671440/legalxp.exeayrıca konu XP bölümüne tasınmıstır...
-
hakanerhan
- Bit

Xp speed windows etkinleştirme
Siz Beni Yanlıs Anladınız galiba elimde yasal keyler var onları kullanmak istiyom legal xp yi biliyorum elimde var ve o xp proda ise yarıyo xp home degil benim anlattıgımda xpspeed in bi hatası bence xpspeed i kurup windows etkinlestire girmeye çalıstıgınızda açılmayacagını farkedeceksniz yinede yardımlarınız ve hızınız için tesekkür ederim
- mavigece
- Megabyte1

- İletişim:
asagıdaki komutu bsalat >> çalıstır satırına yapıstır ve enterle
karsına aktivasyon ekranı gelecektir..
ii çalısmalar..
karsına aktivasyon ekranı gelecektir..
Kod: Tümünü seç
%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a-
hakanerhan
- Bit

xp speed v12 kurulu bilgisayarda aktivasyon ekranı açılmıyor denemedigim kalmadı birsürü deneme yaptım en son yazdıgınızı seyler benim ilk denediklerinden bu sorun regeditten kaynaklanıyor xp speed i kurarken bi sekilde yapılan ayarlar tarafından iptal ediliyo sizde deneyin göreceksiniz xp speed kurulu olmayan bi bilgisayarda girmeye çalısın aktivasyon ekranına açılacaktır arkasından kurun xpspeedi açılmayacagını göreceksiniz
- ultrailker
- Megabyte1

bende xp speed kurulu ama aktivasyon ekranı açılıyor. diger arkadaslarda deneyip yorumlarını yazabilirler.hakanerhan yazdı:xp speed v12 kurulu bilgisayarda aktivasyon ekranı açılmıyor denemedigim kalmadı birsürü deneme yaptım en son yazdıgınızı seyler benim ilk denediklerinden bu sorun regeditten kaynaklanıyor xp speed i kurarken bi sekilde yapılan ayarlar tarafından iptal ediliyo sizde deneyin göreceksiniz xp speed kurulu olmayan bi bilgisayarda girmeye çalısın aktivasyon ekranına açılacaktır arkasından kurun xpspeedi açılmayacagını göreceksiniz
ayrıca legal xp programı ile xp nizi legal yaptıktan sonra legal xp programını yerini degistirmeyin veya silmeyin.
- mavigece
- Megabyte1

- İletişim:
arkdasım ultrailker arkdasımızın dedigi gibi bendede kurulu ve bendede açılıyor. senin XP Speed v12 den kaynaklanan bir sorun diil bu. baska bir sey var.ben bi arastırayım.hakanerhan yazdı:xp speed v12 kurulu bilgisayarda aktivasyon ekranı açılmıyor denemedigim kalmadı birsürü deneme yaptım en son yazdıgınızı seyler benim ilk denediklerinden bu sorun regeditten kaynaklanıyor xp speed i kurarken bi sekilde yapılan ayarlar tarafından iptal ediliyo sizde deneyin göreceksiniz xp speed kurulu olmayan bi bilgisayarda girmeye çalısın aktivasyon ekranına açılacaktır arkasından kurun xpspeedi açılmayacagını göreceksiniz
ilker ben bu kısmı anlamadım. neden yerini degistirmices. yada silmices.ultrailker yazdı:ayrıca legal xp programı ile xp nizi legal yaptıktan sonra legal xp programını yerini degistirmeyin veya silmeyin.
- ultrailker
- Megabyte1

- ultrailker
- Megabyte1

- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim: